You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Nicklerle ilgili
Başka biryerde sormuş olabilirim belki ama konusu silinmişmiş nedendir bilmiyorum.Burada sorayım.Millet genelde mitolojik tanrı tanrıça olarak bildikleri batılları giderler nicklerine koyarlar.Bazen oyunlarda karşılaşırdım eskiden işte artemis koymuş yok ares koymuş yok hades yada zeus gibi birçok hatta amaterasu gibi birçok batıl cahiliye devri kalıntılarından isimler koymuş.Sorunca niye öyle yaptın diye"ben ona tapıyommu sanki öylesine koydum"diyor.Kısaca bu iş insanı küfre düşürür mü?Nickine öyle isim koyunca sanki ona saygı duymuş gibi olmuyor mu?Küfür olan şeye razı olmuş olmuyor mu?Küfürde niyet önemsizdir.Bunu da biliyorum ve böyledir elbet tabi,bu nick işini ben değil bir başkaları yapıyor ve görüyorum googlede forumlarda.Ne bileyim.Önemli olan niyet diyip işin içinden çıkmaya çalışıyorlar.Mesela Nike markası da Yunan mitolojisinden bir tanrı veya tanrıça adı diye andıkları batıl bir isim.E biz marka olarak biliyoruz işte nike marka iyidir güzeldir fln diye övüyoruz bazen kalitelidir diye.Şimdi küfürde niyet önemsiz ama biz orda bir kıyafet olduğu için alıyoruz yani burada anlam 2 tane oluyor.biri küfür anlamlı diğeri ise kıyafet markası anlamlı.Biz burda kıyafetini bazen övüyoruz.Küfre düşmüş oluyormuyuz?Sorum uzun açıklamanızıda detaylı yazın lütfen. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.