You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Niçin bu kadar geç kaldınız?

Profesör
Cerrahın telefonu çalar,arayan hastahane sekreteridir.

-Buyrun sizi dinliyorum.

-Sayın hekim, ağır hasta var, acele bütün işinizi bırakın gelin.

-Geliyorum deyip hekim telaşla yola düştü.

Hekimi hastahanede hastanın babası hışımla karşıladı:

-Benim oğlum ölüm döşeğindedir, ne için bu kadar geç kaldınız? Sizin kendi oğlunuz olsaydı yine böyle yaparmıydınız?

Cerrah gülümsedi:

-Bana haber verilir verilmez acelece geldim. Bir de unutmayin ki, hayat ve ölüm Allah'ın elindedir.

Cerrah emeliyyat odasına dahil oldu. Ameliyat iki saat sürdü. Cerrah odadan çıkıp koridordaki babanın yanından sakince geçip gitti.

Ardından yardımcı hekim çıktı. Babaya "oğlunuz yaşayacak" dedi.

Baba bir an sevindi, sonra yine hiddetlenip dedi:

-Bu cerrah cok kötü ve insafsız bir adam. Ne vardı yani, çıkarken bana iyi haberi o verseydi.

Yardımcı hekimin gözleri doldu ve adamı hayatı boyunca pişmanlığa sevk edecek olan şu cavabı verdi:

-Cerrah cok güzel insandir. Onun oğlu otomobil kazasında bugün vefat etti. Biz onu defin merasiminden cağırdık.

Oğlunun defin merasimini yapamadan sizin oglunuzun şifasına vesile olmak için hastahaneye geldi.
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
RE: Niçin bu kadar geç kaldınız?
Gerçektende bu şekilde teslimiyet içinde olan birisiyle tanışmıştım bir kaç ay önce 18 Yaşında gencecik kızını kazada kaybetmişti bir abi. teslimiyeti beni çok derinden etkilemişti böyle insanlar hep aramızda ve yaşıyorlar sadece hikayelerden ibaret değiller vesselam
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.