You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

NETTE TANIŞTIĞINIZ BİRİYLE BULUŞURMUSUNUZ???

Anket Başlığı: NETTE TANIŞTIĞINIZ BİRİYLE BULUŞURMUSUNUZ???

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
EVET 17 (68.00%)
HAYIR 8 (32.00%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 25 (100%)

NETTE TANIŞTIĞINIZ BİRİYLE BULUŞURMUSUNUZ???

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: NETTE TANIŞTIĞINIZ BİRİYLE BULUŞURMUSUNUZ???
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güvendiğim kişilerle olabilir bi sakıncası yok(aileminde onayıyla)

evcil kız modundasıngülücükifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: NETTE TANIŞTIĞINIZ BİRİYLE BULUŞURMUSUNUZ???
buluşmam guvenılır değil geçen haber okudum bırısı buluşmuş oldurulmuş ya organ mafyasıysa karşı taraf nerden bıle bılcek kı ınsan çok buyuk konuşmak ıstemıyorum ama buluşmam inşallah
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu tür şeylerden uzak durun bencedegülücük tanımadığınız bilmediğiniz insanlarla kimsenin haberi olmadan görüşmek buluşmak özellikle bayanlar için çok tehlikeli olabilir
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
bir sürü kişiyle buluştum hepücüsü fös çık tı :D

reyyan ve binnur hariç gülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Buluşurum gülücük Çabuk güvenirim insanlara gülücük

Hem organ mafyası olursa ne olur ki.. Ben küçükken kızdırdığım büyüklerden biri ciğeri peş para etmez demişti benim için yani onlarda kâr edemezler kestiklerine değmez. Böbrek desen ciğerden üç aşağı beş yukarıdır gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-11-2009, Saat:08:38 PM, Düzenleyen: selman.
Acemi Üye
Daha evvel bir sohbet halkasına girmeme vesile olan güzel insanlarla buluşmuş idim şuan da her hafta sohbetlerimiz var hamd olsun her hafta görüşüyoruz bu sayede... Net-sanal olarak olaya bakmıyorum sonuçta pc başında hayırlı insanlar da var. Az çok yazılarından herkes kendini belli eder ona göre göreceğimi görürüm yoluma devam ederim.. gülücük
Degerli Nofrost Kullanicisi Nov 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-11-2009, Saat:10:52 PM, Düzenleyen: Nofrost.
köyün delisi
buluşmak ne, direk evine gittim :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.