You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Nero 12
En iyi cd kopyalama programlarının başında geliyor. İso cd si hazırlamada üzerine yok.

Buradan indirebilirsiniz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-11-2014, Saat:03:06 PM, Düzenleyen: Reyyan.
General
RE: Nero 12
kardeşim,biz şimdi bu indirdiğimiz şeyin virüslü olmadığını nereden biliyoruz?

arayan neroyu bulur sen merak etme.
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yöneticilerin bu tür dosya indirme konularını kapatması gerekir.
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ben kendim upload ediyorum sıkıntı yok virüslü şey yüklemem. Beddua alamam o riske giremem.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
niye upload ediyorsun ?

nerden bilinecek senin virüslü bişey upload etmediğin?
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
insanlar güvendiği gezginler gibi,tamindir gibi sitelerden bulabilir zaten istediği programı

senin bu işten bir menfaatin yoksa niye upload edin diyorsun?
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bir menfaat için olsa film - dizi - müzik upload ederdim. Ben arşiv yapmayı çok severim çevremde benden program falan ister sürekli upload ederim onlara sadece link veriyorum. Daha kolay oluyor. Ben virüslerin bir çoğunu o senin saydığın sitelerden elde ettim. Bir çoğu internet tarayıcımın açılış sayfasını değiştirdi veya reklam çıktı. Yok yaptığım kötü bir şeyse söyle ona göre hareket edeyim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Buradaki indirme linkimin neden kaldırıldığını merak ediyorum. Bir açıklama yaparsanız sevinirim
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kardeşim şöyle düşün kimse seni tanımıyor. Hemen bi konu açıyorsun içinde ne olduğu belli değil. Bide bunu tanımadığın birinin yaptığını düşün sen naparsın? Elbette niyetin kötü olmayabilir ama tanımıyoruz ki sen tanımadığın birisine hemen güvenirmisin? Onun yüzünden içindekilerin ne olduğu hususunda bilgi sahibi olmadığımız için Reyyan abla kaldırmış. Art niyet yok yani...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.