You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

nedir bunun cevabı?

nedir bunun cevabı?

Acemi Üye
nedir bunun cevabı?
bazilari calismiyor ama zengin olabiliyorlar bunu anlamiyorum. bizim elimizde degil galiba diyorum ama oyleyse niye calisiyoruz onu cozemiyorum. yani bu isin icinden cikamadim. bana yardimci olur musunuz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: nedir bunun cevabı?
ALLAH ın hikmeti.. sebepli sebepsiz istediğine verir istediğinden alır...neden bu kadar kafana takılıyor ki.. bunu bu kadar düşünüyorsan ..ya haset içindesin başkalarının zenginliği gözünde büyümüş..ya da elindekilerle yetinemiyorsun...ya da çalışmaktan yoruldun gülücük

herkese eşit verseydi .. kimi yoklukla veyahut kimi zenginlikle sınayacaktı...Rabbim insanı önce zenginllikle sonra yoklukla sınarmış...yada tam tersi

iste şu dağları altın yapayım diyen Yaradanına hayır bana senin cemalin yeter diyen bir peygamberin ümmetiyiz..

zenginlik konusu olduğu zaman sakıp sabancının bir röportajı aklıma geliyor..." o kadar çok zenginim ki paramın hesabını bilemiyorum ama bu kadar zenginliğin içinde evladımı iyileştirmeye gücüm yetmiyor...keşke param olamasaydı ama evladımın sağlıklı olsaydı " demişti...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.