tayyipime de laf yok birini eleştirmek için ondan daha iyi şeyleryapmak lazım siz boş verin
DURMAK YOK YOLA DEVAM.....
saol edacım.....:
ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...
ben siyasetten anlamam ama recep tayyip erdoğan bana diğerlerinden samimi gelio bu nedenle ak parti diorm ben
Alıntı:bence islamiyete asıl aykırı olan verilen emeği görmeyip,insanlara haksızlık yapmak.sadece sağlık alanında bile gözle görülür büyük bi gelişme var.eskiden insanlar ev alabilmek için emekli olmayı beklerken şimdi az bi gelirle bile ev sahibi olunuo.
bunlar kendiliğinden olan şeyler değil,başka bi partide olsa turkiye yine buyuyecekse ne die seçim yapılıo ki çıksın biri kafasına göre yönetsin ülkeyi,nası olsa kim olduğunun önemi yok!
Alıntı:9 yıldır AKP YANDAŞLARI ve müteahhitleri devamlı gülüyorlar...
Alıntı:Ancak ANASI AĞLAYAN bir halk var....!!!!o yüzden market kasalarında kuyruklar oluşuyo zaten...!!
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.