You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Neden İslam?
Hayırlı cumalar.15 yaşındayım.Son 1 aydır aklımda soru işaretleri var.Kur-an ın değiştirilmediğini peygamberlerin gerçekten olup olmadığını düşünüp duruyorum.Çok garip aslında çünkü ileride asla içki içmeyeceğimi zina yapmayacağımı büyü,intihar,dövme vb. şeylerden uzak duracağıma eminim.Şuan bile böyleyim.İlerde kapanmak bile istiyorum.Ama düşündüğümde sanki din yokmu acaba diye düşünüyorum.Hristiyanlığa yada yahudiliğe inanmıyorum.
Bana müslüman kalmam için,islama inanmam için bi sebep söyleyin nolur üzgün üzgün
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Neden İslam?
oncelıkle suphe edıyor olman gayet normal;bu seytanın senınle ugrastıgını gosterır ve seytan da ancak kendı yolunda olmayanlar ıle ugrasır.
HANGI YONE DOGRU GITMEK ISTEDIGINE KARAR VERIRSEN,RUZGAR O YONE DOGRU ESECEKTIR.

ılerde yapacagın hıcbırseyden emın olamazsın o yuzden kesın kanaat ıceren kelımeler kullanmamalısın.buyuklerımız buyuk lokma ye ama buyuk soz konusma demıslergülücük

su gercek kı;ıcındekı o suphelerden tamamen kurtulamazsın ama dogru seyler yaparak en aza ındırebılırsın.cevrende ıslamı bılgısı olan ınsanlara bu konuyu danısarak baslayabılırsın.ılmıhal kıtabı alıp (saadetı ebedıyye tavsıyemdır) ıslamı ogrenmeye baslayabılırsın.forumda da kuran,namaz vs ıle ılgılı ıslamı bılgıler de mevcut zaten.

su da bır gercek kı gordugune herkes ınanır.muslumanın en buyuk ozellıgı,Allahı gormez ama varlıgını kalbının en derınınde hısseder,hayatının her zerresınde Allahın varlıgından delıller gorur kı bu ınancının sarsılmazlıgının kanıtıdır.

umarım sorularına cevap verebılmısımdır.yıne takıldıgın bırsey olursa sorabılırsın,bılgımız dahılınde yardımcı olmaya calısırız gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.