You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Neden hep o kazanıyor?/Ahmet Hakan

Neden hep o kazanıyor?/Ahmet Hakan

Profesör
RE: Neden hep o kazanıyor?/Ahmet Hakan
tamam bende unutturmam sana)))
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-09-2010, Saat:11:32 AM, Düzenleyen: iLahi_aŞk.
Uzman
bu ahmet hakan
önceleri
kemala destek verdi
sonra baktiki
bundan ne ecevit olur ne baykal
nede limon olur
desteği çekti

dönek
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ahmet Hakan başlı başına bir tez konusu zaten hiç bir tanımlamaya sığmayacak kadar sığ olan şahsiyet.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ahmet Hakan nefretimi uyandırıyor görmeye dahi tahammül edemediğim bir kişilik yazılarını da çok takip etmiyorum ama ara ara okuyorum yine ne saçmalıyor kabilinden..=)Yanar döner kebap dahi bundan daha az döner pişmek için::D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ahmet hakan ilahiyat biri terketmiş,

ilahiyat sonra onu derketmiş
ilahi hayatsız kalmış
ondan dönüp duruyor
fırıldak
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
aklıma abdullah abinin bi sözü geldi şey demişti oy atacağımıza kafa atsaydık çoktan devrim yapmıştıkBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-10-2010, Saat:02:51 PM, Düzenleyen: ELİFLAMRA.
özel üye :)
eskiden çok severdim de son zamanlarda yaptıklarına bi anlam veremiyorum bu adamın,ona da mı şantaj yapılıo anlamadım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
En önemli madde arkasında israil ve amerika olması. Eeee nede olsa onların gözünde ödüle layık görülecek kadar iyi sömürüyor ve istedikleri gibi türkiyede zemin hazırlıyor. Üç beş yalandan kelam ve yardım ilede müslüman alemini kazanmış bu adam kazanmasında mahalle muhtarımı kazansın.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.