You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Neden hadisleri inkar etmek zorunda kaldım.

Neden hadisleri inkar etmek zorunda kaldım.

Acemi Üye
RE: Neden hadisleri inkar etmek zorunda kaldım.
Rica ederim. Yanıtlarınız için teşekkürler. Allah bizleri HAK ne ise ona iletsin. Herkesin ortak duası bu olabilir.
الانفال (Enfâl), 40.. Ayet: وَإِنْ تَوَلَّوْا فَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ مَوْلَاكُمْ نِعْمَ الْمَوْلَى وَنِعْمَ النَّصِيرُ

ENFAL, 40.. Ayet: Ve in tevellev fa'lemu ennellahe mevlaküm nı'mel mevla ve nı'men nesıyr

Enfâl, 40.. Ayet: Ve eğer yüz çevirirlerse artık biliniz ki, Allah Teâlâ muhakkak Mevlânızdır. (O) Ne güzel mevlâ ve ne güzel yardımcıdır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Amin.. Hak teala hidayet versin, dinini doğru olarak öğretsin seni bozuk yollardan korusun.
Deliye her gün  bayram...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Amin. Allah bizlere hidayet etsin bizleri birleştirsin doğru yol üzere toplasın. Rabbimize övgüler olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar...
Sahih hadisleri bile inkâr eden bir kimse sakın "ben peygamberimi çok seviyorum"demesin Yoksa yalancılardan olmuş olur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Hadisleri derken? Hangilerini.Kurana ters ise ne olacak?Sahih olmayanları diyorum.Sahih olanları inkar etnek dinden çıkarırmış.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.