You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
necaset
evde küçük bir çocugumuz var halıyle camasırları bızım camasırlarla beraber yıkanıyor yalnız bugun bır tane atletımı tam gıyecekken uzerınde necaset ızlerı gıbı ızlerın oldugunu farkettım yalnız bu ıc camasırı daha once camasır makınesınde yıkanmıstı sımdı bu atlettekı ızler bayagı koyu renkteydı gıttım acaba nesacetmı dıye sıcak suyla bıraz ovaladım yıne cıkmadı sımdı sorum su eger bu atletın uzerındekı lekeler necasetse ve camasır makınasında tam olarak cıkmamıssa bununla beraber yıkanan dıger camasırlar necıs olurmu veya bu atletle kılınan namaz sahıhmıdır
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: necaset
Çamaşır makinesinde yıkandıysa kaç defa şart olmuşlardır zaten necasetlik bi durum yok bence.
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.