You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ne yapsın milletimiz:( yazıkk

ne yapsın milletimiz:( yazıkk

Uzman
RE: ne yapsın milletimiz:( yazıkk
şüphesiz Allah adil olandır.
Fettâh dır bütün sıkıntıları gideren
Mukît dir rızıkları yaratan
ve yaratanında sevdigim isimlerinde bir tanesi ve yüce adaletli oldugu da şüphesiz bu isminde bellidir ki
Mümît dir HER CANLIYA ÖLÜMÜ TATTIRAN
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Yönetici olmak nedir bilirmisin hani klişe bir söz vardır 70 milyon işte o 70 milyonun hakkını hukukunu düşünsene, kul hakkını allah affetmicek , hadisde diyorki ölüm çağrılır ve öldürülür işte artık kimse için ölüm yoktur (subhanallah)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Allah, tüm zor durumda kalanların, zor geçinenlerin haklarını
O güzel insanların hakkını yiyenlerden alacaktır.

El-ilah, Adaletin yaratıcısı ve en iyi örneği kimsenin hakkını kimsede Bırakmayacaktır.

Ve yine geçmişte milletin hakkını yiyen, şu an yemekte olan, Gelecekte yiyecek olan yönetici olsun veya başka biri olsun farketmez.

Onların hepsinin karşısında El-İlah ( YARATAN ) vardır.
ALLAH hak yiyenlerin, adaletsizlik yapanların karşısında AMANSIZ. YENİLMEZ BİR DÜŞMANDIR. DÜŞMANLARINDA EN ŞEREFLİSİDİR.

Ve yine ALLAH hayatını düzgün yaşayan, temiz kalpli, mazlum kullarına karşı ILIK BİR SEHER YELİDİR, HUZURDUR, EBEDİ DÜNYANIN KAPILARINI AÇAN GERÇEK SAHİBİMİZDİR.

ALLAH kullarını o kadar sever ki;
Asla acı çekmesine izin vermez, bizim bu dünyada çektiğimiz acılar İse, Allah'ın sonradan mükafatlandıracağı bir sınavdır, testtir...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ak partiden önce millet para içinde mi yüzüyordu?

10 yılda bi ülkenin kaderi tamamıyla değişebilir mi?

niye mustafa kemalden bu yana 60 yıl iktidara gelip bir çivi çakmayan chp iktidarları veya diğerlerini göz önüne almıyorsunuz?

sihirli değnek mi var her insanı refah içinde yaşatabilecek

gezi olaylarından önce borsa en yüksek seviyedeydi faiz %4 dü ve düşüyordu olaylardan sonra borsa çakıldı faiz %10a dayandı

Bunları görmüyor musunuz?

Asgari ücretle geçinmenin zor olduğunu kimse inkar etmiyor bu arada

Kör müsünüz?

yada Nankör mü?
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-12-2014, Saat:01:00 AM, Düzenleyen: Z4F3R_.
Uzman
mesele ask parti chp yada bir başkası degil...
mesele iyice siyasileşti..bu konu çok hassas oldugum bir konuydu açtım bi tartışma ortamı oldu...
siyasi ile alakası yok...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Kimse siyasi düşüncesinide belli etmiyor burda partinin ve partinin başındaki ismin kim olduğu umrumda değil ben asgari ücretlede çalışmıyorum asgari ücretlede sağımdan solumdan alakam yok hamdolsun ama bu demek olmicaktır ki ben susayım konuşmayıda nankörlük ve körlük sayayım Başbakanın hanımının altındaki devlet arabasını ve o arabaya eşlik eden onlarca koruma arabası ve o korumaların maaşlarını hesaplayın öyle konuşalım sizle sadce başbakanın hanımından bahsediyorum sonrada kimse bana hz ömerin adaletinden bahsetmesin lütfen devletin kiraladığı lüks araçlarını yıllık kirası 212 milyon (tirilyon) şimdi biz asagari ücretten bahsetmişiz körlük ve nankörlük mü oluyor ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Kardeşlerim kimi insan varlıkla kimiside yoklukla imtihanda bizleri yaratan yüce RABBİM herşeyi görüyor ve biliyor onun için imanın en düşük tepki gösterme yolu olan buğz etmedede dikkat etmek gerekir, diyelimki RABBİM herşeyi bilir diyelim bu kafidir inşallah,

kolay değil koca bir ülkenin her insanının hesabını vermek
artık onuda o makama talip olanların hepsi düşünsün bakalım

En adaletli en kesin mahkeme olan MAHKEME-İ KÜBRA da hesap vereceğiz deyilmi, RABBİM yar ve yardımcımız olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.