You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ne yapmalıyım bilemiyorum çok üzülüyorum.

Ne yapmalıyım bilemiyorum çok üzülüyorum.

General
RE: Ne yapmalıyım bilemiyorum çok üzülüyorum.
şuan ne söylesek hiçbirşey geri gelmeycek...hayırlısı diyerek önünüze bakın...en doğrusu bu..Rabbim bir kapıyı kapatır bir kapayı açar elhamdülillah gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: Ne yapmalıyım bilemiyorum çok üzülüyorum.
Evet şu an ne söylesem hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Nasıl böle bir hata yaptım anlayamıyorum. bir anda herşey oluverdi. Şimdi derdi ve sıkıntısı bana kaldı. Düşündükçe kalbim ağrıyor, ağlıyorum ama giden hiçbirşey geri gelmiyor. Çok acil olarak bir şeye tutunma ihtiyacım var. O da sadece Allahu Teala. Ve sevgili ailem. Yalnız kalmış gibiyim. Şu an tek istediğim sadece ailem ve çocuklarımın yanımda olması. Bu zor günlerde onların yanında huzur bulabilirim diye düşünüyorum. Onların da uzakta olması beni derinden etkiliyor. Kaybettiklerimi en kısa zamanda yerine koymak istiyorum. Zira onlar benim değil eşim ve çocuklarımın rızkıdır diye düşünüyorum. Ben artık bu dünyadan hiçibirşey istemiyorum. Sadece ailem mutlu ve huzurlu yaşasın. Allah hiç kimseyi kimseye muhtaç durumda bırakmasın. Eşime bu durumu nasıl açıklayacağım bilemiyorum ama en kısa zamanda iş bulup çalışamazsam hem kaybettiklerimi yerine koyamam hemde psikolojim iyice sıkıntılı hale bürünecek. Allah bana en kısa zamanda hayırlı bol kazançlı iş nasip etmesi dileklerimle diyorum. Yarabbim en kısa zamanda eşimi ve çocuklarımı kazasız belasız bana ulaştırmayı sağla. Onları hiçkimseye muhtaç etmeden yaşamayı ve çalışmayı sağla Allahım. Bu zor günlerimde Ramazan ayı hürmetine Peygamber efendimiz yüzü nuru hürmetine bizim dualarımızı kabul eyle, tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları dergahında kabuleyle, yapmış olduğumuz büyük günahları affeyle, bizi doğru yoldan şaşırtma, kazançlarımızı helal yoldan bol kazananlardan eyle, rızkımızı arttır, kalplerimizi nurla doldur, islam ateşini yaygınlaştır, İnanan tüm mümin kardeşlerimizin günahlarını da affeyle, bu geçici dünyada eşlerimizi ve çocuklarımızı kazadan beladan koru, onları kimseye muhtaç durumda bırakma, onları cennetine kabul eyle, aramızdaki mesafeleri kaldır, bizleri Cennetinle müjdelendir ve bizleri cennetine kabul eyle, kalplerimiz bir, bizleri ümitsiz bırakma yarabbi, Allah-ım sen affedicisin bizleri de affeyle, Kalplerimize kaldıramayacağımız yükleri koyma, Biz sadece sana inandık senden yardım dileriz, İsteklerimizi arzularımızı sadece senden isteriz, Sen bize yardım eyle yarabbi, şu mübarek ramazan ayı hürmetine dualarımızı kabul eyle YARABBİM. AMİN .
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.