You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cezalı Üye
ne yapmalıyım?
bugün babam kalbimi çok kırdı.ne yapacağımı bilmiyorum.şu anda babamla konuşmuyorum.sizce doğru mu yapıyorum?ne yapmalıyım?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: ne yapmalıyım?
sebebini söylemek istemiyorum.dün ve bugün eve geldiğinde hoş geldin demedim babama.bunların dışında da hiç konuşmadım.kalbim çok kırık ama konuşmamaya devam edersem dediğiniz gibi huzursuzluk olur.ne yapacağımı bilmiyor.içime atamıyorum.tepki de gösteremiyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
S6 geçenlerde mutsuzluktan bahsediyordun gülücük şimdide yine bir sıkıntından bahsediyorsungülücük hiç memnun olamıyorsun hayatında..problem sende olmasın sakın gülücük ayrıca gereksiz triplere giripte babanı kırma..sanırım senin yaşının getirdiği bir takım durumlar bunlar..hayattan, anne babadan, çevrendeki insanlardan memnun olamama hali..ama şu bir gerçek başına bir iş gelse bu memnun olamadığın kişiler haricinde yanında bulunacak kimse yoktur.. Yine anne ve baba..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-04-2014, Saat:02:44 PM, Düzenleyen: Nazlıcan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.