SON SÖZÜ CEM SÖYLEDİ
İkinci yarıya baskılı girdi F.Bahçe. Haddini bilerek oynayan Y.Malatya iyi kapandı, kontra ile gol aradı rakip kalede. 52’de Niang geldi soldan ve yerden çok tehlikeli bir pas attı Semih’e, Adem araya girerek mutlak bir golü önledi. 62’de M.Akif on sekiz içinde önce Selçuk’u sonra Lugano’yu şık çalımlarla oyundan düşürdü, yerden vurdu, Mert iyi yer tutmuştu. 71’de Emre’nin on sekiz solundan dönerek sert vuruşunda yere de çarpan tehlikeli topu Mesut uzaklaştırdı. Hemen ardından galibiyet golünü buldu ev sahibi. Hüseyin’in pasında Yobo’ya da çarpan top sağda Cem’in önünde kaldı, vuruşunda Mert’in bacaklarının arasından geçen meşin yuvarlak filelere gitti: 2-1. 77’de soldan kopup geldi Cihan, Lugano’yu enfes geçti, vuruşunda Mert golü önledi. Bu sonuçla F.Bahçe, 28 yıldır hasret kaldığı Türkiye Kupası’na gruptan çıkamayarak bir defa daha veda etti. Ferdi DURDU (İHA)
AYKUT KOCAMAN’IN İSTİFASI CEBİNDE
GİTTİ GİDİYOR
F.Bahçe Teknik Direktörü, kupa hüsranıyla şoka girdi. Soyunma odasından bir süre çıkamayan Kocaman istifanın eşiğinde
EĞER YÖNETİM İSTERSE!
F.Bahçe’de bir dönem daha bitiyor mu? Sezon başında Avrupa’dan erken elenişle gelen şok, ligde alınan tatsız sonuçlar ve liderin 9 puan gerisine düşüş... Şimdi de 28 yıldır hasret kalınan Türkiye Kupası’na veda... Her kötü sonuçta Başkan Aziz Yıldırım, ‘Sonuna kadar arkasındayım’ dese de, Aykut hoca, “Yapacağım bir şey kalmadığına inandığım zaman bırakır giderim’ demişti. Dünkü bozgun sonrası soyunma odasında yaklaşık 45 dakika yalnız kalan ve basın toplantısına çıkmayan Kocaman’ın yakın çevresine, “Bu takımı bu hale ben getirdim. Çıkaracak olan da benim. İkinci yarı yaklaştı. Bırakmak da çözüm değil. Ancak yönetimden bırakmam yönünde bir istek gelirse istifamı vereceğim” dediği sızan haberler arasında.