You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
nazar hakkında?
hayırlı akşamlar.bir sorum olacak.oğlum bu yıl okula başladı.okullar açıldı açılalı bir problemim var.ne zaman oğlumun okuluna gitsem eve gelince bir halsizlik bir uyku bastırıyor.okul öyle uzak ya da yorucu bir yerde değil.daha yorucu ve uzak yerlere gittiğimde olmuyor.nazar mı diye düşündüm ama neden nazar değsin ki bana.konuşan gösterişli vs bir insan değilim.kendi halinde zararsız bir insanım.ama dediğim gibi ne zaman okula toplantıya vs gitsem eve gelince aşırı bir uyku bastırıyor.işi gücü bırakıp uyumak zorunda kalıyorum.öyle ağır bir uyku ki kalkmak istiyorum ama kalkamıyorum.kalkıncada zaten uykumu almış şekilde değil daha yorgun olarak kalkıyorum.bir iki bayan var aslında dikkatimi çekmişti.baştan aşağı süzen şöyle yan yan.ama dediğim gibi kimsenin günahını almak istemiyorum.ne zaman okula gitsem eve gelince bu uyku bastırma hali beni hem yoruyor hem üzüyor.toplantılara gitmemeye başladım.bu seferde çocuk üzülüyor.daha küçük birşeyden de anlamıyor.namazında niyazında tesettürlür bir insanım.tavsiye ve önerileriniz nelerdir?teşekkür ederim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-12-2012, Saat:09:08 PM, Düzenleyen: krizantem.
Profesör
RE: nazar hakkında?
sen önce bir kan tahlili yatır bence...
anemi eksikliği de halsizlik ve yorgunluk yapar...
artı evden çıkarken felak ve nas surelerini oku çık bakalım aynı şeyler olacak mı Wink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.