You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

nasıl gidiyor ramazan

nasıl gidiyor ramazan

R4BİA
nasıl gidiyor ramazan
selamün aleyküm ramazanla aranız nasıl ?

Evinizde,iş yerinizde rahmani bir hava hakim mi?

Eşinize, çocuklarınıza ya da aile efradına her zamankinden daha latif, daha sevecen, daha hoş görülü, daha cömert, daha şefkatli, daha güler yüzlü.. Daha ..daha.. daha ila ahir misiniz?

Teravihe gidiyor musunuz?

Komşularınıza ikram ediyor musunuz?

Özellikle yoksul ve muhataçları iftara çağırmayı düşündünüz mü?

Çocukları sevindiriyor musunuz?

Ailece toplanıp ibadet yapıyor musunuz?

Eee nasılsınız ramazanla

Oruç mu tutuyorsunuz? Oruç sizi mi tutuyor?

Nasılsınız Rabbinizle? Kur'an'la aranız nasıl?

Teknolojik oruca başladınız mı?

Nasıl gidiyor?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: nasıl gidiyor ramazan
zahahahahSmile

dutmaa calısıok yawgülücük

yaw ramazan deince biri geldi aklıma diom kie ramazanı nie soruo bu kııs böhöhöhyyytSmile
fala yasdıkların arasından bi terawi tutuo onuda ewde kılıom satengülücük

ne diiimgülücük
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: RE: nasıl gidiyor ramazan
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zahahahahSmile

yaw ramazan deince biri geldi aklıma diom kie ramazanı nie soruo bu kııs böhöhöhyyytSmile

ne diiimgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ramazan Sad valla bi fark göremiyorum! sokaklarda yemek yiyenleri su içenleri sigara içenleri görünce deli oluyorum..! küfürlü konuşmalar çileden çıkartıyor.. insanlarda bir ramazan da neymiş ben özgür takılırım havası hakim giderek yozlaşıyoruz...!! ahh nerde o eski ramazanlar Sad ben hiç göremesemde imla
Be Realistic, Demand The Impossible...
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zahahahahSmile

ne diiimgülücük

bende senin şuan yazdıklarından alnadığım teraviye gidemeyip evde kıldığın(allah kabul etsin)kahkaha nece bu yazı bilmem sagocamı acaba

bende de evimde ve iş yerimde rahmani hava iftara ve sahura yakın vakitlerde oluyo

çocuklara ve yakınlarıma ise açlığın verdiği bir asabiyet olsa gerek iftara yakın daha bi bağırıp çağıryom farkında olmadan

teraviye gidemiyom malesef Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
melankolik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ramazan Sad valla bi fark göremiyorum! sokaklarda yemek yiyenleri su içenleri sigara içenleri görünce deli oluyorum..! küfürlü konuşmalar çileden çıkartıyor.. insanlarda bir ramazan da neymiş ben özgür takılırım havası hakim giderek yozlaşıyoruz...!! ahh nerde o eski ramazanlar Sad ben hiç göremesemde imla

valla sorma kardeşim sanki yaşadığımız yer müslüman ülkesi deği...l hele o liseli geçnç kızların erkeklerin elinde sigaraları görünce gerçekten çok üzülüyorum ALLAH doğru yola getirsin inş onları
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
köhhkööhhööytttSmilegülücük

bu sagoca deil 1000nurgülücük bu merwece gibi acaip bi dil cözmek zor olsa gerek:ppgülücük

heaa saol Allah razı olsun o zmangülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
BiNNuR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
melankolik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ramazan Sad valla bi fark göremiyorum! sokaklarda yemek yiyenleri su içenleri sigara içenleri görünce deli oluyorum..! küfürlü konuşmalar çileden çıkartıyor.. insanlarda bir ramazan da neymiş ben özgür takılırım havası hakim giderek yozlaşıyoruz...!! ahh nerde o eski ramazanlar Sad ben hiç göremesemde imla

valla sorma kardeşim sanki yaşadığımız yer müslüman ülkesi deği...l hele o liseli geçnç kızların erkeklerin elinde sigaraları görünce gerçekten çok üzülüyorum ALLAH doğru yola getirsin inş onları

amiingülücük

artık kıslar erkklerden daha cok cigara içio heagülücük erkkler akıllandı ama kıslar bayaa ilerlettilergülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.