You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

köyün delisi
RE: NASIL BİRİYİZ
ARALIK
Sadık, cömert ve sabırsızdırlar. Birlikte vakit geçirmek için ideal insanlardır. Azimlidirler. Sosyal yönleri oldukça kuvvetlidir. Dostlarını kendilerinden fazla düşünürler. Kızgınlıkları uzun sürmez. Sevildiklerini hissetmek isterler. Espri anlayışları gelişmiştir

he Smile
ama sadık değilim xD
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
KASIM
Eğlenceli bir kişilikleri vardır ve insanları kolay etkilerler. Kontrolü ele almayı severler. Enerjik ve çevresini motive eden tiptedirler. İyi birer lider olurlar. İçten ve yardımseverdirler. Adil davranırlar. Sürprizleri sever, hataları affetmezler. İradeleri güçlüdür. Derin duygularla severler. Herkesi olduğu gibi kabul edip, iyi birer sırdaş oldukları söylenir.

bu kadarda olmaz kı be aynısının tıpkısı :D karizm aynı ben gülücük

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ateşten Gömlek
AĞUSTOS
Şakalaşmayı severler, duyarlı ve ilgilidirler. Liderlik özellikleri vardır. Kokusuzdurlar. Ruh bilimiyle ilgilenirler. Kolay provoke dilebilir olmalarının yanı sıra dikkatli ve tedbirlidirler. Bağımsızlıklarına düşkündürler. Yol göstermeyi severler ve Romantiktirler.

romantik bolumu haric dogruSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
TEMMUZ
İyi bir sırdaş olmalarının yanı sıra anlaşılması güç insanlardır. Aşırı gururludurlar ve başkalarının düşüncelerine aşırı önem verirler. Sokulgan ve sempatiktirler. Asla kin tutmazlar. Yalnız olmayı severler. Kolay öğrenirler. Arkadaş sıkıntısı çekmezler. Mide sorunları vardır. Zor ikna edilebilen insanlar grubundadırlar. Ağır işleri severler.

Amma da atmışlar haSmile
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-03-2009, Saat:08:20 PM, Düzenleyen: free.
kimya-yı saadet
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
TEMMUZ
İyi bir sırdaş olmalarının yanı sıra anlaşılması güç insanlardır. Aşırı gururludurlar ve başkalarının düşüncelerine aşırı önem verirler. Sokulgan ve sempatiktirler. Asla kin tutmazlar. Yalnız olmayı severler. Kolay öğrenirler. Arkadaş sıkıntısı çekmezler. Mide sorunları vardır. Zor ikna edilebilen insanlar grubundadırlar. Ağır işleri severler

doğru vallahi hayret.
DOKUNAN BANA MENDİL TUTSUN...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.