You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Nasıl bir formül gerekli

Nasıl bir formül gerekli

Uzman
RE: Nasıl bir formül gerekli
Ben öyle intihara falan teşebbüs etmedim de benim de içim çok sıkıntılı bu aralar. Şahsen ilk fırsatta evleneceğim ben ondan öyle bir tavsiyede bulundum :-)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bismillâhirrahmânirrahîm
''Allâhu lâ ilâhe illâ huvel Hayyul Kayyûm''
Allah ki, O’ndan başka ilâh yoktur (Sadece O vardır),Hayy’dır Kayyum’dur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Öyle öyle gülücük Allah hayırlı kısmetlerle karşılaştırsın inşallah diyelim gülücük İlk fırsat derken öyle önüme gelen ilk fırsatta demek istemedim :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bismillâhirrahmânirrahîm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bismillâhirrahmânirrahîm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-03-2015, Saat:10:49 PM, Düzenleyen: Yar!!!HârVar.
...
Kendisine bir yol belirlenmesinde yardımcı olmayı deneyebilirsiniz v ya kendi aranıza alarak çeşitli faaliyetlere katılmasını sağlayabilirsiniz .Bir nebzede olsa bu onu rahatlatabilir.Sizin yanınızda rahat olmasını sağlayın ,sıkıntılı anlarında her zaman destek olacağınızı belirtin.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah Razı olsun:

onun için günlük çetele düşündüm ve tüm bunları boş bir kağıda yazarak ona verdim, evin en görünür yerine asmasını söyledim..

1: her gün günlük 5 vakit namzını canı istesede istemesede mutlaka kılacak ve sonrasında Allah Teala ile hasbihal edecek, halini ona anlatacak ( çünkü o Allahı görmesede Allah onu hem görüyor hem işitiyor) Allahın onu sevdiğini ve onu asla bırakmayacağını onun için oraya buraya yolalrına çiçekler serdiğini göğünede yıldızlar döşediğini hatırlayacak.
2: her namaz arası mutlaka bir sayfa Kur'an-ı Kerim meali okuyacak üzerinde düşünecek
3: Kitap okuyacak, onun için ilk etapta roman cinsi bir kitap yazdım diyet listesine ( Huzur sokağı) çünkü henüz kaldırma kapasitesinin bu kitaba uygun olduğunu düşündüm..
4: haftalık cuma sohbetlerimize gelmesini
5:Cumarteside haftalık analiz için konuşmak için görüşme yapmamız gerektiğini
6: günde bir saat tv izni (int yok zaten telefonunda yada evlerinde kullanmadığını söyledi)
7: Eğer gelebilecekse günlük derslerimize katılmasını ( bu konuyu esnek tuttum)

Sizde dua edin bir kişi bir kişidir ,birde bu çeteleyi nasıl buldunuz, size göre ekleme yada çıkartma olmalımıdır?

ayrıca bugün sınava da girecek.. gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-03-2015, Saat:10:36 AM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
...
Bence cehennem konusunun üzerinde durun,vesveselere aldırış etmesin.gülücük

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-03-2015, Saat:01:15 PM, Düzenleyen: Zehan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.