You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Nasıl Bir Dostsunuz?

Nasıl Bir Dostsunuz?

Profesör
Nasıl Bir Dostsunuz?
Nasıl bır dost oldugunuzu merak ettınız mı hiç?test sonucunda nasıl bır dost oldugunuzu goreceksınız?
1-Dostunuz borc para istedi?
a)varsa verırım b)yoksa cevremden bulup verırım c)olmadıgını soylerım

2-Dostunuzla bulumsak için sozlestınız ama bulumsa vaktı geldıgı halde dostunuz ortada yok.Ne yaparsınız?
a)gelmesını beklerım b)zamanında gelmedıgı için kızarım c)bır daha kı sefere bende onu bekletırım

3-En son ne zaman bır dostunuzu zıyaret ettınız?
a)bir hafta önce b)bır ay önce c)üç ay önce

4-Dostunuzla aranızda bır tartımsa cıktı ve sıze bagırmaya basladı?
a)bende ona bagırırım b)sakınlesmesını bekler,anlamaya calısırım c)bır daha onla konuşmam

5)Dostunuzun sesı telefonda cok uzgun gelıyor?
a)mesgulum,anlamazlıktan gelırım b)ne oldugunu sorar,derdıne ortak olurum c)mumkunse hemen yanına gıder yardımcı olurum

6-Dostunuz üzerinizdekı kazagı cok begendıgını soyledı?
a)isterse çıkarıp ona hedıye ederım b)ona aldıgım yerı soylerım c)tesekkur ederım.

7-Soguk havada dostunuz üşümeye basladı?
a)kazagımı veya ceketımı cıkarıp ona verırım b)ona kazak satın alırım c)fark etmemıs gıbı yaparım

8-Dostunuz işsiz kaldı?
a)tanıdıklarım vasıtasıyla iş ararım b)bırtlıkte iş gorusmesıne gıderım c)çok üzüldügümü soylerım.

9)Dostunuz iş gorusmesıne gıdecek,çok gergın ve sinirli:
a)onu rahatlatmaya calısırım b)ortadan kaybolurum c)yapabılecegım ne varsa yaparım.

10-Dostunuzla fikirleriniz ters düşmeye basladı:
a)dostlugumu keserım b)saygıyla karsılar anlamaya calısırım c)onu ıkna etmeye calısırım

11-Dostunuz vaktı gelmıs borcunu odeyemeyecegını soyledı:
a)icraya verırım b)borcunu ertelerım c)canı saolsun olunca verır

12-Dostunuzun arkanızdan konusup sızı kotuledıgını soyledıler:
a)inanmam b)bende onu kotulerım c)o soyledıyse bır sebebı vardır

13-Sizin tanıdıgınız,dostunuzun hoslanmadıgı bırıyle aynı ortamda karsılastınız.ne yaparsınız?
a)onunla sohbet ederım b)mesafelı dururum c)ikisinide ıdare etmeye calısırım

14)-Dostunuzun dostu oldugunu soyleyen bırı gelıp para ıstedı:
a)verırım b)dostuma sorup verırım c)kendısını tanımadıgımı soyleyıp vermem.

15-Dostunuzun cok yakın bır akrabası hastalandı,sızden yardım ıstıyor:
a)hastaneye gotururum b)ne yapması gerektıgını soylerım c)işim oldugunu soylerım

16-Dostunuz yalnıs tercıh yaptı:
a)uyarırım b)engellemek için elımden gelenı yaparım c)birsey soylemem

17-Aniden ensenıze bır tokat atıldı.Donup baktıgınızda arkanızda en samımı dostunuzu gordunuz:
a)hosgeldın der kucaklarım b)sınırlenır kızarım c)boyle sakalardan hoslanmadıgımı uygun bır dılle soylerım

PUANLAMA
---A B C
1. 2 3 1
2. 3 2 1
3. 3 2 1
4. 2 3 1
5. 1 2 3
6. 3 2 1
7. 3 2 1
8. 2 3 1
9. 2 1 3
10. 1 3 2
11. 1 2 3
12 . 3 1 2
13. 1 3 2
14. 2 3 1
15. 3 2 1
16. 2 3 1
17. 3 1 2

DEGERLENDIRME
1-17:karnenız cok kotu.köklü degısıme ıhtıyacınız var.kendınızı yenıden gozden gecırıp çevrenıze daha musamahakar davranmalısınız.sert ve kırıcı tutumlarınızla ınsanları kendınızden uzaklastırıyorsunuz.
18-26Big Grinostuluk kıvılcımları var ama cok calısmalısınız.sınırlerınıze hakım olmayı ogrenebılrsenız dostlarınızı artırdıgınızı ogreneceksınız.
27-34:cok ıyı degıl ama gelısmeye adaysınız.sızden ıyı dost olabılır.tek yapmanız gereken etrafınızdakılere daha fazla vakıt ayırmak,onların ısteklerını anlamaya calısmak
35-43:aranan dost olmanız için gayret gerekıyor.ıyı dostsunuz ama bu yeterlı degıl.etrafınızdakılerın her zaman sızı aramasını ıstıyorsanız,dostlarınızın dertlerı ıle dertlenmenız gerekmektedır.
44-51:mukemmel dostsunuz.herkes sızınle dostluk kurmak ıstıyor.dostlarınız her sıkıstıklarında sızı yanlarında gormek ıstıyorlar ama sunu unutmayın;gelısım de sınır yok…
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-06-2009, Saat:05:54 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
Administrator
RE: Nasıl Bir Dostsunuz?
35-43:aranan dost olmanız için gayret gerekıyor.ıyı dostsunuz ama bu yeterlı degıl.etrafınızdakılerın her zaman sızı aramasını ıstıyorsanız,dostlarınızın dertlerı ıle dertlenmenız gerekmektedır.

42 çıktı bende:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
44-51:mukemmel dostsunuz.herkes sızınle dostluk kurmak ıstıyor.dostlarınız her sıkıstıklarında sızı yanlarında gormek ıstıyorlar ama sunu unutmayın;gelısım de sınır yok…

44 çıktı (:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör

dostlarım bu yorumdan hiç hoşlanmıcak :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye

evet eğitim şart aga :D

dost kardeş gibidir dost canıdır kanıdır insanın (:
Ölmek daha kolaydır sevmekten...
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.

46.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Beni bana değil, dostum a sor; )
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.