You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Namazı bırakmamak için ne yapmalıyım?

Yeni Üye
Namaza başlayıp daha sonra bırakıyorum. Birkaç haftadır namaza yeniden başladım. Bırakmamak için ne yapabilirim? Bana önerebileceğiniz bir kitap ve herhangi bir tavsiye var mı?
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: Namazı bırakmamak için ne yapmalıyım?
Namazı bırakmamak için sürekli namaz kılmalısınız.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Namazı ne için kıldığını evvela bilmen lazım. İman ve küfür arasında namaz vardır. Evvela sağlam bir iman lazım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
camide cemaat namazlarına da git hatta bulunduğun yerin en büyük camisine git namaz kılmaya vede dualarında RABBİM devamlı namaz kılanlardan eyle diye dua et RABBİM namaz muhabbetini artırsın kardeşim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Namaz kaçırdığım zaman kendime ceza veriyordum.Bir vakit kılmasaydım, beş vakit fazla kılma cezam vardı.☺
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.