You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Namazda Sureleri Sıraya Uyarak Okumak

General
1.)Namazda Sureleri okurken sıraya uyuyor musunuz?

2.)Uyuyorsanız bunun delilini biliyor musunuz?

3.)Mezheplerin bu konudaki görüşlerini biliyor musunuz?

İstediğiniz sorudan başlayamazsınız.Çünkü sorular birinci soruyla bağlantılıgülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Namazda Sureleri Sıraya Uyarak Okumak
Namazlarda zammı sure olarak sadece ihlas suresini okuyorum başka okumuyorum gülücük
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Hocam tüm soruları cevaplamak şartgülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ben sıraylaa okumaya özen gösteriyorum ama sebebini bilmeden .. Kendimce aklım karışmasın diyorum , çünkü karışık okuduğum zaman aynı Sureyi tekrar tekrar okuyabiliyorum namazım gidiyor , bunun için sırayla okumaya özen gösteriyorum , mezheplerin bu konudaki görüşleri hakkında bi bilgim yok .. Sen en sonunda bilgilendircekmisin ibni mesud ? Bilgilendirirsen sewinirim ..son birşey daha söyleyim birde ben kimden duydum hatırlamıyorum ama sırayla okumazsan namaz olmazmış , bunun doğruluğu war mı yoksa buda hurafe mi?
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
birden hepsi aklıma gelmedi ki bak bunuda tevafuk geldi aklıma , nasıl konu açıyım ki .. Bilgilendir inşallah ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.