You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Namazda okunan sureler ile ilgili sorum var ?

Yeni Üye
Merhabalar benim bikac sorum var namaza yeni basladim simdilik sabah namaziyla basladim fakat diger vakitleride kilmak istiyorum ogle ikindi aksam ve yatsida okunan sureler nelerdir ?[/font]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Namazda okunan sureler ile ilgili sorum var ?
Sabah namzın da okuduğunuz sureleri diğer vakitlerdede okuyabilirsiniz. Eğer diğer vakit namazların nasıl kılınacağını bilmiyorsanız ilmihal kitaplarından öğrenebirsiniz. Bu konuda bizde yardımcı olabiliriz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Yazdiğın surelerin sirası şöyle. Kevser, Kafirun, İzacae, Felak ve Nas. Sen ilk Kevser okursan sonraki rekatta da Kafirun okursan önce kısayi okumuş olursun. Ama arka arkaya Felak Nas yada Kafirun İzacae okursan daha iyi olur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-02-2016, Saat:08:24 PM, Düzenleyen: mişa.
Forumcu
Yazdığın surelerin sırası şöyle. Kevser, Kafirun, İzacae, Felak ve Nas. Sen ilk Kevser okursan sonraki rekatta da Kafirun okursan önce kısayi okumuş olursun. Ama arka arkaya Felak Nas yada Kafirun İzacae okursan daha iyi olur.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.