You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Namazda eksik niyet :(((

Namazda eksik niyet :(((

Yeni Üye
Namazda eksik niyet :(((
Selamun aleykum kardeslerim bugune kadar kıldıgım cuma namazlarının niyetini hep eksik etmişim niyet ettim niyet eyledim allah rızası için cuma namazını kılmaya diye hep niyet ettim yani kılacagım sünnetmi farz mı solemedim hiç sizce bunun hükmü nedir bugune kadar kıldıgım namazlar geçersizmidir Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: Namazda eksik niyet :(((
Eğer hanefi mezhebindeysen, dil ile niyet etmek şart değildir. Kalp ile niyet şartı vardır. Kalben niyetin farzı yada sünneti kılmak olduğuna göre namazların geçerlidir.

İnşallah en kısa zamanda vakit namazlarına da başlarsın.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.


Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.