You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Namaza Nasil Basladınız..?

Namaza Nasil Basladınız..?

Profesör
RE: Namaza Nasil Basladınız..?
Hatirlamiyorum ki
Okulabile gitmiyordum
Hihihi gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ben geç başladım Sad lise 3 te . kendi kendime dedim ne zaman kılacan ya geç kalırsan diye düşündüm. birde bazı kitaplarda vesile oldu diyebilirim .
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
burda gelip de namazdan daha küçük günahlarımızı "ayıp" olur diye yazamıyoruz

örneğin tutamadığımız oruçları utanırız da söyleyemeyiz ben oruç tutmuyordum diye
yada bozduğumuzu itiraf edemeyiz

yahut biyerde söylediğimiz yalanı gelip de burda ben şu yalanı söyledim diye itiraf edemeyiz
aynı şekilde Allaha söz verip de bozmuşssak kesinlikle bahsini bile açmayız yine haya ederiz söylemeye

ama namaz dinin direği,dinimizi ayakta tutan,kafirlikle müminlik arasında engel olarak grülen namaz o kadar hafif bir yer edinmiş ki bilinçaltımızda

konu açıldığında pat diye itiraf ediyoruz ben 20yaşına kadar kılmadım
yada yeni başladım gibisinden...

bence takvaya uygun olanı zerre kadar günaha dalsak da bunu itiraf etmemeliyiz,söylerken niyetimiz ne olursa olsun

namaz kılmamak bir kötülükse,kötülüklerin yayılmasına engel olalım

siz ne derseniz bilmem...
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-10-2013, Saat:07:37 PM, Düzenleyen: Z4F3R_.
...Revan...
Namaz konusu üzerinde duruyordum aslında. Bir gün elime bir kitap aldım. Cenneti ve cehennemi anlatan ve benim namaza başlamama sebep olan kitap. Eğer bir şeyler yapıyorsam her şeyi kendi araştırmalarım doğrultusunda yapıyorum. Beni ailemde ya da çevremde kimse etkilemedi. Kimse de bana zorla namaz kıl demedi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
korkudan başladım , cehennemde yakmasın diye Allah kılıyorum , o emrettiği için yani .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-11-2013, Saat:09:51 PM, Düzenleyen: erfan.
Üye
insanız çok şükür , fakat atalarıma bakarsanız arap , türk , kürt , zaza karmadır , fakat genelde türk olarak isimlendirirler kendilerini , bende türk olarak büyüdüm , daha derin köklerimiz hz nuha , ordanda hz ademe dayanıyor , mersinliyim .
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.