You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

namaza nasıl başladınız?

namaza nasıl başladınız?

Uzman
namaza nasıl başladınız?
Bir forumda gördüm sizlerle paylaşmak istedim.
Dinimizin direği olan namaza nasıl başladığınızı paylaşmanızı rica edecektım...
.
- Gerçekten Çok önemli ve uzun uzun cevaplar yazılacak bu konuyu biz daha önce nasıl açmamışız şaşırıyorum
[Resim: 26064.gif] [Resim: 25448.png]
------------------------------------------------------------------------

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: namaza nasıl başladınız?
babam sağolsun nerdeyse doğduğumuz anda başlatcaktı bizi namaza gülücük

sanırım 4-5 yaşındaydım annem bana takke dikmişti gülücük evde cemaat olurduk babam abilerim ben

ama sürekli kılmaya başladığım zaman orta okula başlama zamanıydı sanırım gülücük

Allah kabul eder inşallah
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
kuçuktum ben çok açık bı kız vardı namaz kılıodu dıkkatımı çektı bende kılmaya başladım ondan sonra oyle zaten babam hadı fatma cemaat oluşturun dıyo evde tabı ben munferıd kılcam dıyom
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yeterkı kuran susmasın dıye bı kıtap okuyordum(roman). oradakı cehennem ıle ılgılı ve gunahkarların azapları ıle ılgılı bırkac ayet sayesınde baslamıstım...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.