You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Namaza Başlamak İstiyorum

Yeni Üye
Selamun aleyküm kardeşlerim.

Ben genç yaşta bir kardeşinizim, lise öğrencisiyim. Namaz kılmıyorum ama öyle bir istiyorum ki, şimdi ben ufaktan bir adım atmak istiyorum inşallah. Bu sebep ile bilmem gereken sureler,dualar vb. Şeyleri bana bildirirmisiniz neler bilmem gerekli neler yapmam gerekli bunları bana yazarsanız bende işe koyulurum inşallah.

Selam Ve Dua İle, Allah'ın Rahmeti Ve Bereketi Üzerinizde Olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
قید آزادی
RE: Namaza Başlamak İstiyorum
wealeykumselam
İbn Kayyım el cevzi nin Peygamberin abdest alma ve namaz kılma şekli adında bir kitabı var onu tavsiye ederim
Bol bol mushaf okuyun hem anlamından hem orjınalinden
Duha süresinin aşağısı namaz sureleridir ama siz önce kısa olanları ezberleyin inş
Namaz ve dua yaratıcı ile bağlantının zirvesi

Allah muvaffak kılsın kardeşim ...
لَمْ اَكُنْ بِدُعَٓائِكَ رَبِّ شَقِيًّ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Namaza Başlamak İstiyorum
bende özellikle şunu tavsiye etmek isterim genç siniz mümkünse namazlarınızı camide kılınız zira yaşınız ilerledikçe bu mümkün olmayabiliyor hem 27 kat fazla cemaat sevabı alırsınız hemde daha hızlı adab te olursunuz ALLAH kabul ve daim eylesin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.