You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Namaz (Istersen Okuma)

Namaz (Istersen Okuma)

♥ Sagop´AşK`oLera ♥
Namaz (Istersen Okuma)

Namaz (istersen Okuma)

Varalım bir iki gün zikredelim mevlayı
Bize ısmarlamadılar bize bu yalan dünyayı

2Murat yani Fatih Sultan Mehmet`in babası,böyle diyorduMEVLAYI ZİKRETMEK yani 5 vakit olsun namaz kılmakOysa biz şimdi yaptığımız iylikleri ibadet sayıp ardına cekiliyoruz Niyet önemli canım,iyi kalpli olmak yeter diyoruz Düsünüyorum da su kurtlar sofrasında bizim yaptıklarımız ne kadar iyilik kalıyor KUL HAKKI DESEK komsularımızı bile tanımıyoruz,akrabalarımızı ziyaret etmiyoruz,birbirimize yardım hic etmiyoruz Ama is namazdan kacmaya gelince iyliklerimizle yetiniyoruz Günlük isler diye bahane edecek olsam 2. Murat aklıma geliyor Yani koskaca padisah benden daha az mı mesguldü de namaz kılabiliyordu Oysa 2. Murat 18 yasında tahta sıkmıstı Aynı zamanda sair ve hattatdı Ama dindar adamdı

Namaz ki Peygamber efendimizin gözünün nurudur Rabbim hepimizi bu nuru nasip etsin
ALLAHIM RUHUMU DARATMA KALBIMI KARARTMA BENI SENDEN BASKASINA YALVARTMA AMIN

[Resim: sigpic2959_12.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-01-2011, Saat:11:57 PM, Düzenleyen: 20Erva.
EgeninKizi
RE: Namaz (Istersen Okuma)
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn canim Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agzina Yüregine Saglik canim Kardesim Allah Razi Olsun!!!!!!!

GELIN NAMAZ KILALIM
HAKKIN HUZURUNA VARALIM
RABBIMIZE EL ACIP
YALVARALIMMMMMMMMMM!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.