You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Namaz hakkında
Selamün aleyküm benim birkaç sorum varda.
1-Cemaat içinde iken sünnet namaz kılıyorum müezzin konuşmaya başlayınca kendi sesimi duyamıyorum sesimi arttırmalı mıyım yoksa dudağın kıpırdaması yeterli midir?
2-Cemaatle namaz kılarken imam biraz hızlı ben tadili erkana riayet etmeye çalışıyorum hep geride kalıyorum imamdan sonra hareket ediyorum Allahü ekber diyo ben daha yeni harekete geçiyorum böyle yapınca namazim bozulurmu?
3-Internettende araştirmama göre hafıza zihin açan dua zikir tarzı şeyler var kuvvetli hafıza yapan hafıza kuvvetlendiren bunları hiç deneyen varmı aranızda fayda bulurmuyum acaba? Cevaplayanlardan şimdiden Allah razı olsun gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Cemaatle Namaz Nasıl Kılınır" - İlmihal Öğreniyorum
Aleykum selam..

Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-07-2015, Saat:12:30 AM, Düzenleyen: Nazlıcan.
General
RE: Namaz hakkında
sonuçta namaza başlarken uydum imama diye niyet edilmiyormu...imama uymak caiz olandır diye biliyorum..

şu hafıza güçlendirici dualardan ben de bir ara araştırmıştım..internetten...çok çeşit çeşit dualar vardı...bu sorunun cevabını bende merak ediyorum...onun dışında unutkanlığımın b12 eksikliğinden kaynaklandığı anlaşıldı ve vitamin kullanmaya başladığımdan beri konsantrasyonumun yükseldiğini fark ettim ...bir doktora danışmanı tavsiye ederim
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.