You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mutluyum, çünkü .....

Mutluyum, çünkü .....

kimya-yı saadet
RE: Mutluyum, çünkü .....
ama vermedğin oydanda sorumlusun... Sn şimdi bi kenara atıyosun bu şekilde sorumlu değilim diyosun (bnce banane devletten, milletten diyosun)... Allah bu konuda sana sormazmı ?
Nasıl bütün partilerin aynı olduğuna bu kadar emin olabiliyosun ki?

(neyse sn açtın konuyu bak sonra bana kızıyolar her yerde konuşuyosun die)gülücük
Ama iyi düşün karar ver.. Saadete ver demiyorum araştır doğru olanı bul bnce, ümitsiz olma..
Ayrıca pc le hesaplandığı için oylar boş atılanlar direk iktidara gidiyo..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
anaaa o zamn iktidara wercek olanların hiç biri oy wermez uraşmaz yni ehue Smile
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
öyle değilBig Grin... oy kullanıyoruz oylamalar sonuçları çıkıyo mesela 1. parti biz çıktık.
Geneli bizi desteklediği için kullanılmayan oylar bize geliyoWink

Yani oy sonucu çıkan iktidara ekleniyo..

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
haaa tmm :D anlamadım! Smile nese yoramam kafamı şimdi bunla 2 senem war henz mutluyum çnkü böle bi derdim fln yok Smile
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Bnim yaşım tutmuyo bnim yerime kullansan olmaz mı?gülücük
dermişim.. tabiki şaka. gülücük Bnim kızdığım olay önemsenmemesi, araştırsın adam bütün partileri desinki bana en mantıklı bu geldi.. Bize vermesede helal olsun derim çünkü niyeti vatanı için en doğru kararı alabilmek.

Neyse.. mutluyum çünkü yarın yazılı yokgülücük

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-03-2009, Saat:10:54 PM, Düzenleyen: sühim.
© 9492.698875 ©
araştirmaya gerek yok 3-4 parti var zaten hepsinin ne oldugu az çok belli Big Grin siyaseti hiç sevmem zorunlu olmadikca da girmem bakarim o piti piti yaparim verrim birisine çünkü hepsinin hemen hemen amaci ayni gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyosun yani.. Bana sorarsan hiç yakıştıramadımgülücük

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
ne alaka bana dokunan yilan bin yaşasin gibi bi düşüncem olmadi olamazda Big Grin yalniş anlamişsin saadet ak parti chp mhp bunlarin amaclari neler bi söylesene _? araştirdiysan_? söyle ki bende bişiler söyleyim Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.