You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mutlu Ol İyi Bak Kendine

Mutlu Ol İyi Bak Kendine

Administrator
Mutlu Ol İyi Bak Kendine
[Resim: h55lm2rjiayd6.jpg]
Mutlu OL İyi Bak Kendine
Sevgidir mutluluk karşılıksız ve çıkarsız sevgi...Aşktır bazende...birine yürekten bağlanmaktır...Değer vermesini bilmektir mutluluk...sevilmeden de sevebilmektir mutluluk...sevdiklerin bir gün hayatından gitmeden kıymetini bilmektir...

[Resim: gkib8a89z5xw4.jpg]
Annenin yavrusuna duasıdır kimi zaman...sevgiliye duyulan özlemdir bazende en karşılıksız ve en çıkarsız...Dua etmektir mutluluk...

[Resim: 6prul97nqx0.jpg]
Sorgulamadan yaşamaktır kaderini...olacağı varmış deyip gülümsemektir geleceğe mutluluk...
Paylaşmaktır mutluluk...hayatı sevgiyi ve bazende küçük bir çikolatayı paylaşmak...

[Resim: 67973184xv9dh1.jpg]
Kurumuş sonbahar yapraklarına basarken çıkan hışırtıyı duyabilmektir mutluluk...ayrıntıların farkına varabilmektir...yağmurun yağ

ışını izlemektir pencerende elinde kahven...en sevdiğin şarkı sözleriya eşlik etmektir mutluluk...

[Resim: 13mv7ik8.jpg]
Bazende bağıra çağıra şarkı sözleri söylemektir sesinin ne kadar kötü olduğunu söyleyenlere inat...

[Resim: 15ms8ks5ya5.jpg]
Yeni yıkanmış mis gibi çarşafların içinde gerile gerile uyumaktır mutluluk...sarılmaktır sevdiğine sımsıkı...oda yoksa yastığa sarılmaktır

[Resim: 62m5gvynmcs5.jpg]
Hayatımızdaki o önemsiz sandığımız küçücük ayrıntıların farkına varmaktır mutluluk...
mutluluk ayrıntılarda gizlidir...Ayrıntılarda hayatın içindedir...

[Resim: f66wi3zg2dyn6.jpg]

Şimdi mutlu ol kendi içinde yıldızlara bak güneşe bak yağmurun altında ıslan ve gülümse çünkü sen istemediğin sürece kimse seni üzemez...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Mutlu Ol İyi Bak Kendine
evte kesinlikle sabahın ilk ışıkları doğarken o serinlikte yudumladığım sıcacık kahve.. kesinlikle mutluluktur gülücük

güzelmiş teşekkürler.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
mutlu olabılmek ıcın bunlarmı gereklı daha once neden aklımıza gelmedi yahu allah razı olsun sükut:D
hepsı cok guzel
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Hayatımızdaki o önemsiz sandığımız küçücük ayrıntıların farkına varmaktır mutluluk...
mutluluk ayrıntılarda gizlidir...Ayrıntılarda hayatın içindedir...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
eyvallh sukut...
su durumda ben bayagı bı mutluyum o zamangülücük hanı ucsam yerıdır mutluluktangülücük
mutluyum mutluyum mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmgülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.