You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mutlu evlilik için öneriler

Mutlu evlilik için öneriler

...
RE: Mutlu evlilik için öneriler

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
evlilikte yaşanan tartışmaları uzatırsan iş biter. yaşanan tartışmalar yaşandığı anda kalacak ki..içindeki sevgi ölmesin

öncelikle niçin evlendiğini kavrayacaksın .. evliliği ALLAH rızasını için yapacaksın..ben ALLAH rızasını için seni seviyor ve hatalarını affediyorum demeyi bileceksin..kimse dört dörtlük değildir..
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
merak ediyorum acaba bu tür tavsiyeler işe yarıyor mu?
bu yazı yazan uzmanlar ailelerinde gerçekten mutlu mudurlar?
bir ara çocuk ve aile eğitimi diye bir seminere gitmiştim.Semineri veren şahıs, aile ve çocuk gelişiminde uzman. Çok güzel şeyler anlatıyordu seminerde.Ancak dikkatimi çeken bir şey vardı.Bu şahsın çocukları terbiyesiz ve edepsizdi gülücük
yani demek kolayda mesele yapmak...
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Mutlu evliliğin sırrı ?
Kadınlık görevini yap kocana hizmet et bakımlı ol.
Sabah namazlarına kaldır.
Önüne en sevdiği yemekleri yap koy.
Arada bir latife et güzel sözler söyle.
Dünyalık şeyler için kavga etme karşılık verme.
Sen bi kadın olarak bunları yap.
Kocan zaten senin önüne dünyaları serer.
Bir erkekten duyulacak güzel söz mü?
Benim duyduğum; iyiki benimsin helalimsin ben senden razıyım rabbimde senden razı olsun Seni çok seviyorum.
He bide kalk hanım cemaat yapalım der alır seni arkana.
Nerden mi biliyorum? Ben kocamla böyle mutluyum hemde çok.
Gerisini bilmem ben yapmacık modernliği cafcaflı sözleri dünyalık şeyleri.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Hayat günlük defter yaprağı; hazan gelir dökülür .Gelirken ne getirilir ki ? Giderken ne götürülür ? Dertle anlaş devâ bul, üzüntü kalbi sömürür.Yüzüne baktığım her an cennetten bahçe görülür.
Sagopa Kajmer
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.