You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Müthiş güzel ve faydalı vaazlar

Yeni Üye
Arkadaşlar Merhaba,

Son günlerde benim çok sevdiğim ve etkilenerek takip ettiğim bir kişiliğin videolarını sizlerle Allah rızası için paylaşmak gereği duydum.

Bu Pakistan'lı kardeşimizin yorumlarını dinlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Youtube'a girip "nouman ali khan türkçe" şeklinde aratabilirsiniz; veya "nouman ali khan cüz 1" şeklinde "nouman ali khan cüz 30" a kadar aratabilirsiniz. Ramazan ayında yaptığı 30 günlük çok güzel bir çalışma. Hayat felsefesine ve düşünce tarzına adeta bayılıp örnek aldığımı söyleyebilirim.

Yüce Allah hepimizi hidayete erdirsin; hepimizi amel defterleri sağ tarafından verilenlerden eylesin inşaallah.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: Müthiş güzel ve faydalı vaazlar
Gerçekten çok güzel konuşuyor. Bir de "Ayetel Kürsi'deki bilinmeyen düzen" isimli videosu var onunla tanıdım zaten bu kişiyi, o video da çok güzel.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Ve aleykumesselam Zehan kardeşim. Hoşbulduk.
Buraya girmekteki öncelikli amacım buydu, çok fazla kişiye ulaşmak istiyorum zira. Umarım her müslümana faydalı olur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ve aleyküm selam hoşgeldiniz..

müslümanlığın mücadelesinde olan ,doğru yoldan şaşmamış kişilere her zaman taktirimiz ve saygımız vardır...inşALLAH bu kardeşimizde mücadelesinde doğru yoldadır...müsait bir zamanda inşALLAH takip edeceğimize emin olabilirsin...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.