You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Müslüman cinler hakkında

Müslüman cinler hakkında

Cezalı Üye
Müslüman cinler hakkında
Ben onları hissedebiliyorum. Allahtan başka korkum kimseden korkum yok. Gerçekten biraz kural dışı ama bir odada uyuklarken rahatsız oldum. Sanırım yüzde 99 Müslüman cin namazla ilgili terimler söyledi. Kıyam ve sonrasında allahım yarrabbim dedi çok ince fısıltıyla. Sivri sinek vızıltısından çok küçük ses.metafiziklede ugraşıyorum. Acaba Müslüman cinin namaz kılmasını mı rahatsız ettim.biraz gergin konuşuyor. Yani anladımki o bölgede yaşıyor.müslüman olduğunu anladım.kendimi güvende hissettim. Bazı anlaşılmayan kelimeler söyledi. Küfür edenler var onlardan bahsetmek istemiyorum zaten ağza alınmayacak küfürler söylüyor. Ayrıca o bölgede Müslüman cinler varsa allahın selamını vermek caizmidir?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-03-2019, Saat:12:37 AM, Düzenleyen: Hukuka8787.
Yönetici
RE: Müslüman cinler hakkında
Allah seni ıslah etsin. Yalancı küstah. Gelmiş buraya aklı sıra bizi kandıracak.
Bir bitmediniz.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.