Ben Hazne'de hizmet ederken,Şeyh Muhammed Arbavî (KS) gelip beraber Haccâ gidelim dediBen ''Param yoktur,gelemem'' dedimDedi ki:'' Sen rüyasında Peygamber Efendimiz (AS)'i görüp uyandı zaman ben sahabe oldum diyen kişiye benziyorsun''Ben bu söze üstada hürmeten bir şey demedimAma Allah'a yemin ederim ki;Ben mürşidimin bir nazarını,O'nun Hacc'ı gibi Bin Hacc'a değişmemBen çok defa şahit oldum ki,Hacca giden bir çok kişiler,Hazne'ye gelip şah'ı gördükleri zaman,variyetlerini tekkeye bağışlayıp ,Hacc farizasından vazgeçip,tevbe tarikat alarak geri dönerlerdi
Seyyid Abdulhakim El Hüseyni ve Nakşbendi Tarikati ,Menzil Kitabevi,Adalet Matbaası Ankara 1996 Sayfa 32
Şimdi soruyorum soficiklere:Hacc'a gitmek,yıllardır ezbere saydığınız İslam'ın Şartları listesinde yer alan bir Farz ibadeti değil midir?
Soficikler cevap veriyor:Eveeeet!
Peki allah'ın farz İbadetleri Listesine eklediği bir ibadet nasıl oluyorda bin sefer yapılmış olsa bile bir şeyhin nazarı kadar değer bulmuyor?
Soficikler cevap veriyor:Biz bilmeyiz şeyhimiz biliiiiir!O diyorsa öylediiiir!Sen Alimlerimizden daha mı iyi bileceksiiiin!Bunca zamandır kimse bir şey dememiş sen ne demeye sesini çıkarıyorsun Fitneci seniii!
Soficikler Her, Burger King reklamı izlediğinizde sloganı duyunca bu söylediklerimi hatırlayın tamam mı,neydi o slogan:
ATEŞ SENİ ÇAĞIRIYOOOR!!!