You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

muhammed sidar'ın kalemi..

Forumcu
Gidişler,terkedişler ve hiç bitmeyecek keşkeler.Hayat hep acılar üzerinemi kuruludur yoksa huzur ve mutlulukta vardmıdır.Bilmiyorum;düşünüyorum geçmişi,bir şarkı bir ses bazen güneş bazen bir yıldız bile hatıralatabiliyor seni bana.....Birşeylerin ruhuma saplandığını hissediyorum önce ağlamaklı oluyorum sonra bir betona dönüşüyorum adeta.Buz kesiyor heryanım.Senle gitti sevincim,heyecanım.Sen giderken peşinden geldi yüreğim ,çoğu zaman ezip geçtin yüreğimi farkına varmadan...

Farkına varsaydın sarmalayacakmıydın acaba sürüklenen yüreğimi yoksa ikinci bir darbe vurmak için canmı atacaktın.......(?)Ben karanlıklar içindeyim,ama bilmiyorsun,kabuslar hakim hayatıma bilmiyorsun.Ne ses var sende nede bir haber.Özlemin nasıl kasıp kavuruyor,tüketiyor görmüyorsun.Merak ediyorum sende arada sıradada olsa hatırlıyormusun yoksa ÇOKTAN SİLİNDİMİ herşey .......Bilmek istemiyorum esasen,çünkü çünkü.....sevdiğim(yeniden)ümit kapılarını aralamak ve yeniden bir kaybedişin sonucunda yüzüme kapanacak kapılar biliyorum...Kaldıramam bunu!Ama senin için genede kötü düşünemiyorum.
KAHRETSİN Belki koca bir aptalım ama yapamıyorum....işte!Her seferinde gene ...gene ve gene YENİLİYORUM sana.(nasıl)bir zehirsin sen ....İçime aktıkça öldürmüyor hergeçen dakika(özlemini artırıyor.....)ama kavuşamamak herseferinde dahada fazla kanatıyor şu zavallı yüreğimi..........
Aptallığımdan yada sana olan zafımdan bilemicem;ama hep şöyle sölüyor dilim ve acıyan yüreğim!.Mutlu mutlu hatta çok mutlu ol.Kendi acıma kendi gözyaşıma dayanırımda ..senin tek damla GÖZYAŞINA ölürüm dayanamam.....yaradana emanet ol her zaman ve güzel gözlerine yaşlar hiçbir zaman değimesin
....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: muhammed sidar'ın kalemi..
Aşk senin bahçen....

Geceler gündüz oluyor gündüzler geceye dönüşüyor,hersabah güneş doğuyor her akşam batıyor.Dünyada herşey değişiyor birtek sen ölece kalıyorsun....Hala ilk günki gibisin ve hala aynı acılar var yüreğimde geçmiyor hergeçen gün daha kuvvetli sancıyor.Her gecem o gelicem deyipte gelemediğin geceler gibii karanlık ve azap dolu.Biranda sessizlik oldu düşmüş telefon hattı gibi biranda aniden bitti.O azap dolu bekleyişimin ardından bir umut olsun diye sokağa çıkışım ve herzaman bulunduğun yere gelipte senin beni hiç tanımıyormuş edasıyla yanımdan geçip gidişin.O aşk dolu sıcacık gözlerinde buz gibi bakışın...Hatıramda üşürüm.........
İşte ogün yüreğimin parçalandığı hayallerimin karardığı gündü.Suçlu aramıyorum yada haklı haksız artık ÖNEMİ YOK.bitti işte bitti...Sonsuz olması gerekmiyordu mecbur değildi zaten.Beni üzende yaralayanda bunlar değil ki.........

Hayatta hergüzel şeyin mutlaka sonu var bir başı olduğu gibi bu kadar çabuk unutulmak yolda gördüğünde tanımamazlıktan gelmek yıkıyor beni hiç mutlu olmadın mı?HİÇ MUTLU EDEMEDİM Mİ SENİ? yaşanan biriki güzel dakikanındamı kıymeti kalmadı BİLİYORMUSUN kırgın değilim öfkelide değilim sadece YARALIYIM ama seviyorum..........seni.....

İŞTE SEVGİLİM...sevgi bu aşk bu,sevdiğine kıyamazsın kırılamazsın sadece seversin ve herşeyinle kabul edersin başkalarını kızdıran yada öfklendiren tavırların bile SEVENE güzel gelir..karşılık beklemez razı olursun herşeye.

Yanında olmasada hissedersin kalp atışlarını kabinin içinde içinde bir kor olsa seni hergün yaksada sen oteşi söndüremezsin o ateş olaki söner küle dönerse onu tamamen kaybedeceksin bu yüzden sen o ateşi hep daha fazla KÖRÜKLERSİN.Aşk emek ister ne kadar sularsan o kadar çabuk filiz verir ve büyür aşkı düşüncesizce harcar ve yaşarsan solar gider ve birdahada yeşermezz.AŞK SENİN BAHÇENDİR.kararı sen ver kupkuru ağaçların içindemi yaşamak yoksa mis gibi kokular içinde çeşit çeşit çiçeklerlemi yaşamak istersin seçimi yapıcak ve yaşıcaksın .Bahçene sahip çık.ARKANDA GÖZÜ YAŞLI BİR İNSAN BIRAKMA kırma incitme.......yoksa birgün o geride bıraktıklarından DAHA KÖTÜ OLURSUN
...........
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Hayal mi? Yalan mı?

--------------------------------------------------------------------------------

Yalanmıydı yaşananlar hayal mi?
Neydi o büyüleyici şey,
Ayaklarımı yerden kesmiş,
Beni güçlü kılan şey neydi?
Herşey güzeldi mutluluk,
Huzur,aşk hepsi vardı
Seviyorduk deli gibi.........
PEKİ şimdi söyle
ACI da nerden çıktı.
Ayrılık ne ,noldu
Bitti mi şimdi
YA Allah aşkına söle
SORGUSUZ sualsız girdin hayatıma
Darmadağın edip gidiyormusun?
SÖyLE acıları bana bırakıp ardına bile Bakmadan ölece gidiyormusun?
SÖyLE........Hayalmiydi yaşananlar yoksa
KOSKOCA bir yalanmı
???
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Yüreğimin yangınıdır burda yazılanlar...

--------------------------------------------------------------------------------

HEBA etmişiz ömrümüzü
Üç kuruşluk zevklerimiz uğruna.
Yarını hiç düşünmeden
Anı yaşamışız aslında
VAKİT tövbe vakti olmalı
Vakit af dileme vakti olmalı
İçimizdeki pişmanlıkla kavrulmalı
Kan ağlamalı gözlerimiz
Yanlışlarımızdan,günahlarımızdan dolayı
Semaya affet ALLAH'IM sesleri yükselmeli
Gece gündüz yaradanı zikretmeli
İçimizdeki pislikten arınmalıyız
Tertemiz olmak için savaşmalıyız
Bİzi yarattığı gibi saf ve temiz
Gitmeliyiz yaradanın huzuruna
Her zorluğa dayanmalı erdemle yaşamalı
Vakit tövbe vakti
Vakit af için yalvarma vakti
Hadi şimdi içinde hem büyük bir korku
HEMde ümit ederek aç ellerini
RABBİNE
iNAN merhametine ve iste seni affetmesini
İSte ...........
RABBİM KABUL ET tövbemiziiiiiiiiiiii
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
İdam edildi yüreğim

Acılarımın olgunlaştırdığı günleri yaşıyor yüreğim ağlamaktan göz pınarlarını kurutmuş milyonların içindeki yanlızlığına ağlayan benn neydi bu hale gelmeme sebepp neydi?yaşanan onca şeyin günahını benim boynumamı asıldı ve ben o günahların eşliğindemi idam ediliyorum ......aşkın sevginin kaybedişin gidişlerin acıların vedaların o son bakışların boynuma dolanmış ipiylemi gidiyorum......... hadi konuşşş hadii konuşş kus içindeki kinii nefreti bitsin içinde ne varsa susma artık allah aşkına sölee de kurtull artık acıları içinde biriktirip sen çekme bütün günahı ödeme her yaşanmışlığın diyetinii yanlız gecelerin sor hesabını .........yada boşver gitsin nasıl olsa kestiler biletini gidiyorsun sus sus sumak senin asaletin olsun onlar seni çirkinnde bilse bu senin bunca yıl güzelliğin oldu böle git mademm kii.. susmanın bir manası olsunnn neydi bunların sebebi neydi benmi istedim bu halde olmayı benmi istedim bunları yaşmayı ney bu şimdii manası varmıııı? hadi konuşsana allah aşkına sölesene içindekilerii bunca günahın vebalıylemi idam ediyorlar benii hüküm giydirdiler cezamı belirledirler yargısızca infaz yapıcaklar az sonra hadi sölee bakk son dakikaların bunlarr çekme bu yükün ağırlarını omuzlarında yetmedimi bunca yıl taşıdığınn yeterrr beee sölee taşmısın senn nasıl dayanıyorsunn..........boşver boşver sus söleme hiçbirşey sus sus suski asaletinle gitt bunca çirkinliği yükünü yüklemişken insanlar sana içinde kalsın bunca yıl taşıdın birkaç dakikamı dayanamayacaksın suski bunca yıl bu kahrı çekmenin anlamı olsun...............işte gidiyorum üzerime bindirilmiş tüm günahların oluşturduğu kocaman sağlam bir düğümle geçirilmiş boynuma gidiyorum ahhh bile demeden gidiyorum .......hadi çekin şu lanet olası ipi tüm günahlar bendee böle gidiyorum idamımı izliyorumm yüreğim idam edildi iştee o artık birr ölüüüüü acıda.hüzünde.özlemde sevgide hissedemeyecek olan ölü bir yürek.......benimkisi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
İsmini boşverin lazım değil

Geceler gündüz oluyor,gündüzler geceye dönüşüyor.Her sabah güneş doğuyor her akşam batıyor.Dünyada herşey gün gün zaman zaman değişiyorda bir değişmeyen sen varsın......Hala ilk günki gibisin ve hala aynı acılar var yüreğimde,geçmiyor hergün daha kuvvetli sancıyor.Her gecem o gelicem deyipte gelmediğin geceler gibi karanlık ve azap dolu.........
Bir anda sessizlik oldu adeta...düşmüş telefon hattı gibi kesildi nefesim,o azap dolu bekleyişlerimin ardından bir umut olur belki diye sokağa çıkışım ve herzaman bulunduğun yere geldiğimde senin beni hiç tanımıyormuş edasıyla yanımdan geçip gidişin son umut parçamıda savurdu dipsiz karanlığıma.........O aşk dolu sıcacık gözlerinde buz misali bakışların ......hatıramda hala
üşürüm...........İşte o gün!!!yüreğimin parçalandığı, ezilip geçildiği hayallerimin, saygısızca karartıldığı gündü......

Suçlu aramıyorum,yada haklı haksız artık.Önemide yok zaten.......BİTTİ işte bitti............sonsuza kadar olması gerekmiyordu zaten........Zaten beni üzen bu perişan bitiş değilki.Hayatta her güzel şeyin bir sonu var tıpkı bir başı olduğu gibi.Ama bu kadar çabuk unutulmak,gördüğünde tanımamazlıktan gelmek....işte yıkıyor beni..Hiç mutlu edemedimmi seni?Yaşanan bir iki güzel mutlu dakikalarındamı kıymeti kalmadı.Biliyormusun kırgın değilim.Öfkelide değilim.sadece YARALIYIM!!!ama seviyorum genede seni işte sevgilim sevgi bu aşk bu.....Sevdiğine kıyamazsın,kırılamazsın,kızamazsın.sadece hep daha fazla seversin ve herşeyinle kabul edersin ve sende tüm benliğinle teslim etmeye hazırsındır kendini......Başkalarını kızdıran tavırların bile sevene güzel gelir.Karşılık beklemez razı olursun herşeye.Yanında olmasada hissedersin kalp atışlarını kalbinin içinde......
Hergün alev alev yaksada sen o ateşi söndüremezsin.O ateş olaki söner küle dönerse onu tamamen kaybedeceksin,bu yüzden sen o ateşi anılarla hep daha fazla körüklersin.Aşk emek ister!Nekadar sularsan okadar çabuk filizlenir ve büyür.Ama aşkı düşüncesizce harcar ve yaşamaya kalkarsan saf dışı bırakılırsın aynı zamanda solar bir daha yeşermez o güzelim duygu.arkanda benden sonra gözü yaşlı bir insan bırakma.Yoksa birgün gelir aynı tarifsiz acılarla yüzleşmek zorunda kalırsın.....
Hadi şimdi git....BAna bırak herşeyi; herşeyi kirlettin bari anılarıma dokunma git. Bana kaldığın o son hayalinle ben seveyim seni
...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Yanlız ben

Düşünüyorum şu milyonların arasındaki zavallı yanlızğımı sebebi yokk bu yanzlığın belkide yanlızlık benim tercihimm ama bazen çok daralıyorum ölesine acıyorki yüreğimm kendimi nasıl toplıcamı bilmiyorum ağlamakk istiyorum fakat olmuyor deniyorum ama yapamıyorum ne acı dimi............acılar beni taş kesmişş içim kan ağlıyorrrr kann yıllardır ama ben tek gözyaşı akıtamıyorummm yanaklarıma belki ağlıya ağlıyo kurudu gözpınarlarım kimbilir belkide ağlamak içn geç kaldım ben neyse neeeee ..........ağlıyamıyorum işte bennn sorun buuuu ya zatenn anlatamıyorum kimseye derdimi hoşş anlatsamda çare yokk bilirimm rabbimin yarttığı kuldan değildir çarem benimm haniii imkansız derler ya haa işte ondan benimkisi artık neye yararki pişmanlığım neye yararki isyanımm geçtiii bitti acıma acılar eklendi peşi sıra yaktı yıktı tüketti beni bu genç yaşımda hayatıma küstürdü tadımı tuzumu gülüşümü aldı.........gülüşümü.........artık gülmüyorum ufak sahte tebessüm dudaklarımda gözlerim yüreğim hüngür hüngürr değermi diye soracaksınız bilmiyorum eğer değmez diyebilseydim böle olmıyacaktım bugün ama insan bazen kendisini söz geçiremiyorrrrrr olmuyo ben yapamıyorumm...........yıllardır çok şey öğretti bana acılarım kime güvenip kime güvenemiceğimi kime değer verip vermeyecğimi.......... doğruyu yanlışı öğrettii......biraz geç oldu ama sonunda öğrendim......şugenç yaşımda 20 yaş kadar olgunlaştırdıı beni o lanet acılarımm........demem okiiiii acılar olmazsa olmuyoo mutlulkta ölee yapacak birşey yokk acımasız bir kural ama dünya böle kurallar üstüne kuruluu........hatayıda doğruyuda pişmanlığıda doğruyuda kimse göstermedi bana anlatmadıda zaten bunlar ancak yaşandıkça öğrenilir hepsini öğrendim tek bilmediğim öğrenemediğim şey kaldı geriye MUTLULUK belki birgünnnn belki belki belkii onuda öğrenirimm varsa alınyazımda görücem elbett ..........alıştım ben bu acılara zamanla yaralarıma tuz basıp susmayı.....içim kan ağlarken etfara gülmeyi herkese eyvallah demeyi anılarımı gizlemeyi beni kendimi içimi yüreğimi deşifre etmeden yaşıyorum artıkkk derdim çok dermanım yokk yapacak bişey yokkkkkkkkkk ama olsun bunda şükürrr ya bunları yaşıyacak şu acıları bile anlıyabailecek taşıyabilcek bi ryüreğim olmasaydı napıcaktım benn çok şükür rabbim sana verdiğin hereşeye binlerce kez şükür.........sen kurtar acılarımdan rabbim tek çare tek dermanımsın şu karanlık yüreğime ışık ol rabbim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: muhammed sidar'ın kalemi..
vayy saol kardes hepsı güzelmişş
emegıne saglık

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.