aranızda yeni katıldım. Benim adım hüseyin ZÜMRÜT.
30 Yaşında evli ve izmirde ikamet ediyorum.
sizlere perşembe gecesi hayırlara vesile olmasını dilediğim rüyamı paylaşıp değerli bilgilerinizle bana yardımcı olup yol göstermenizi istiyorum.
durumu sizlere kısaca özetliyeyim;
Perşembe gecesi uyumak üzere yatağıma yattım, saatin kaç olduğunu bilmiyorum ve gördüğüm rüyadan sonrada herhangi bir uyanma vede üzerine başka bi rüya görmedim.
Eşimin amcası Mustafa amcamız susurlukta ikamet eden ALLAH kabul ederse dinini üst düzeyde yaşayan bir amcamızdır. Ben yaklaşık bir sene kadar önce onların evine gittiğimde oğulları Mücait ve Cihad kardeşlerim bana ; bizim dergah bu ileride babam sürekli bu dergah'a gider ve bizlerde gideriz dediler. Dergahta hocalarının bir anısını benimle paylaştılar. Dergahlarında ki hoca ları Özcan baba dedikleri değerli bir zatmış. Bu özcan babamız rüyaya yatıp PEYGAMBER EFENDİMİZ rüyasında özcan babaya elini öptürürmüş.Bana bunu anlattılar ve aradan bir sene geçti. Lütfen kusuruma bakmayın fakat ben maalesef dini görevlerimizi yerine çok getirebilen bir insan değilim. bunun eksikliğini fazlası ile yaşıyorum. ama dediğim gibi şimdi girmek üzere olduğum olayı rüyamda yaşayınca hayatımda ki herşey bu 2 günde değişti.
Rüyamda mustafa amcam ile beraber bir oda gibi bi yere giriyoruz. mustafa amcam ayakta ben ise dizlerimin üstüne çökmüş bi vaziyette oturuyorum. Ve odanın içinde yüzünü net olarak seçemediğim daha doğrusu kafamı kaldıramadığım fakat varlığından emin olduğum bi kişi daha vardı. bu kişi şuanda karşında duuran kişi MUHAMMED S.A.v efendimizdir dedi. O an gözlerimin önüne bağdaş kurmuş beline kadar bi insan gördüm. üstünde kahverengi yünden yapılmış çölde giyilen düz elbisenin bel'ine kadar olan kısmı görünüyordu biraz eski bi kıyafetti.
Bende kendilerine başım öne eğik bişekilde '' efendim mustafa amcamın hocası özcan hoca rüyalarında sizi görüyomuş sizde rüyalarında ona eliniizi öptürüyormuşsunuz ama bende sizi küçükken bir kere rüyamda görmüştüm banada elinizi öptürmüştünüz dedim (ama böyle bişey tam olarak oldumu hatırlamıyorum) oda bana '' BAK BAKALIM BENİM YÜZÜME, SİZİN DAHA ÖNCEDEN RÜYANIZDA ELİNİZİ ÖPTÜĞÜNÜZ YÜZ BENİM YÜZÜMMÜ'' DEDİ.
O AN ÇOK TEREDDÜT ETTİM BUNDAN YAKLAŞIK 4-5 AY ÖNCE RÜYAMDA GÖRDÜĞÜM Bİ YÜZ VARDI ÇOK KORKMUŞTUM... ALLAHIM DEDİM İNŞALLAH TEKRAR O DEĞİLDİR DEDİM KORKARAK VE HEYECANLA KAFAMI KALDIRDIM VE O NUR YÜZÜNE BAKTIM.
EFENDİMİZİN O AN GÖRDÜĞÜM ANI GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GİTMİYOR AMA TARİFİNİ YAPAMIYORUM. BAŞINDA SARIĞI YOKTU ELİNDE YADA SAĞINDA SOLUNDA ASASI YOKTU. FAKAT KISA KIR SAÇLARINI ÇOK YOĞUN OLMASADA ARALARINDA BEYAZLIKLARIDA VARDI SAÇLARININ AMA PAMUK GİBİ BEYAZ ÇOK UZUN ÇOK KISA OLMAYAN SAKALLARINI GÖRDÜM. VE O MUHTEŞEM GÖZLERİNİ GÖRDÜM. BANA GÜLDÜ VE ELİNİ UZATTI BENDE ELİNİ ÖPTÜM. SONRASINDA BAŞKA Bİ RÜYA YADA HERHANGİ BİŞEY GÖRMEDİM. DÜN AKŞAM YANİ PERŞEMBEYİ CUMA'YA BAĞLAYAN GECE HERHANGİ Bİ RÜYA GÖRMEDİM.
VE İNANIN O GÜNDEN BERİ İÇİM KIPIR KIPIR BANA BU RÜYAM HAKKINDA KİM NE YORUM YAPARSA ALLAH ONDAN RAZI OLSUN.
SAYGILAR...
![[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]](http://4.bp.blogspot.com/-xGAoZcgkZ7A/UbuBlKhTrxI/AAAAAAAABSI/MhYEJHQBGl4/s1600/sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg)