You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Muhammed Hasan bebeğin mucize kurtuluşu

-İKRA-
[Resim: kusadasi-can-yelegindeki-mucize-2-780597...23_300.jpg]
Sonu Aylan'a Benzemedi

Kuşadası'nda yaşanan tekne faciasında ölmek üzereyken bir balıkçı teknesi tarafından
kurtarılan bebeğin öyküsünü tekne kaptanı şöyle anlatıyor:

"Su yüzeyinde turuncu bir nesne gördük. İçinde herhangi bir şey görünmediği için boş zannettik. Bir umutla üzerine gittik. Biz boş can yeleği beklerken, içinde elleri robot gibi kaskatı kesilmiş bir bebek gördük. Öldüğünü düşündüğümüz için yıkıldık. Biz ölü sanırken bir inleme sesi duyduk. O an dünyalar bizim oldu. Çocuğu hemen yukarı çektik. Çocuk uzun süre denizde kaldığı için elleri, ayakları bembeyaz olmuştu. Hipotermiye girmek üzereydi veya girmişti. Dudakları ve ağzından köpükler geliyordu. Üstünü soyduk, battaniyelere sardık. Tüm çabamızla yaşatmaya çalıştık. Çağrımız üzerine Ege Liman İşletmeleri'nden römorkör geldi. Bebeği bizden alıp Kuşadası'na getirdi. Küçük olduğu için akıntı onu daha fazla sürüklemiş. Diğerleri birbirilerine sarıldıkları için fazla akıntıya kapılmamışlar. İyi ki oraya gitmişim. Anlatılmaz bir duygu. Eğer biraz daha geciksek belki o çocuk yaşamıyordu. Tıpkı Bodrum'da ölen Aylan bebek gibi cansız bedenini bir kumsalda bulacaktık" dedi.

[Resim: aylan-kurdi-syria-refugee_940x-300x260.jpg]
Aylan bebek..

Allah'ım sen bu insanların ülkesine dirlik, düzenlik ver. Kimseyi yersiz, yurtsuz, ülkesiz bırakma.. (amin)
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Muhammed Hasan bebeğin mucize kurtuluşu
Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Ayrıca kurtaran kişiden de Alllah ( c.c.) razı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ALLAH ım adının güzelliğine kurban olduğum bu bebeği bağışladın elhamdülillah...akşam izlediğimde öldüm dirildim Sad senin kudretine hikmetine merhametine sual olunmaz...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bugün haberlerde izledim.
Haberim yoktu.
Cok şükür kurtulmuş.
Onu kurtaran kişilerle aileyi buluşturmuslar.
Guzel de olmuş.
Fakat izlerken ben şundan rahatsiz oldum.
Aslinda rahatsiz olmak mi baska bir his - duygu mu bilemedim.
Abilerden biri çocuğu kurtarirken
Digeri nicin kameraya cekiyor ?
Gereksiz bir ayrintiya takıldım bilemedim.
Ya da bir oluru filan var da ben mi bilmiyorum.
Yani birileri ölürken cancekisirken ya da başka başka seyler olurken
O cep tel ile bu tip anlarda cekim yapmanın mantığı nedir?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-10-2015, Saat:11:02 PM, Düzenleyen: Alketa.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.