You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Müfettişler çocukları sorguladı, veliler tepki gösterdi!

Cezalı Üye
iddia'dan öte...veli ismi belli...öğrenci ismi belli...tutanak belli...tabi ki akıllara gelebilir belki müfettiş kılığına girilmiş olabilir diye ama müfettişlerin eşgali bellidir aileler gördü...açığa kavuşturulması gerek...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Müfettişler çocukları sorguladı, veliler tepki gösterdi!
Stv den al haberi gülücük
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Habere bak AKP'nin müfettişleri ve 28 şubat bilmem ne bilmem ne gülücük Haberin amacı orada olan karmaşıklıktan ziyade hükümeti karalamak, her fırsatta hükümete yükleniyorlar.Can Feda hocam bugün demiştiniz bir haber öyle sunuldu diye camiayı hepten karalamak doğrumu diye. Okula müfettişler gelmiş doğru yapmışlar yanlış mı o kadarını bilemiyoruz o müfettişler öyle yaptı diye koca hükümeti 28 şubat hortladı diye karalamak doğru mudur ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-03-2014, Saat:01:57 PM, Düzenleyen: Sükut.
Çalıkuşu
Maksat muhabbet olsun denilir ya maksat karalamak olsun
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Sükut zaten benim de kızdığım budur 3. 4. Kişilerin iddialarıyla laf atılması
Hz Ömer günahkârdan ben bir günahkarsam sen 3 keresin diye laf yediğindeki hesap
Eğer ki bunlar forumda habercilik paylaşımıysa itirazım yoktur forumda basın özgürlüğü sağlanması adına önemli
Ama bazı haberler var .. onlar da saf, pür, açık bi şekilde sadece cemaati karalamak içindir.

MüslümAn eleştirinin hakkını veren olmalıdır.
Bu da Nacizane önerimdir...
Ben de kızıyorum ben de belli noktalarda sizden tarafım... Benim de delilli kanıtlarım görüşlerim var...
Ama böyle yapmazsak forumda cemaat altındaki iyi niyetli arkadaşlarımızı kaybedeceğiz....
Basın tarafından körüklenen sıcak bi fitne var .... Bu eleştirinizi diğer konular için de beklemekteyim.
Yada hepsine ortam sağlayalım insanlar ayırt etsin bunu
Ortam sağlamıyorsunuz demiyorum ama arkadaşların bu hususta sizden teminat almaya ihtiyaç duymaktalar enazından ben duymaktayım onlar duymayacaksa eğer..... herkes görüşünü yazmalı..ehli sünnet ve islamiyet dairesinde
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-03-2014, Saat:01:35 PM, Düzenleyen: hallac-ı mansur.
Profesör
Nedir bu stv nin düşmanlığı. ..
Hani dini bir kanaldı

Peygamber Efendimiz buyurmadimi fitne uykudadir uyandirana Allah lanet etsin diye
Nedir bu ortalığı bulandirmak
Onların dindarligi para hortumlari kesilene kadar mıydı
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Dostlar bu uygulamalar 28 Şubat döneminde de yapılmıştı şimdiki yapılanlar o günlerde yapılanlara benzer bağlamda...Sükut Hocam...şu anda her tarafta ne olursa olsun tabi ki yanlışları belirtecek...karşılıklı haberler yapılacak...Bakın bende onu diyorum hocam...öğrenelim doğruyu yanlışı...bakın iddia yok burada...veli belli...öğrenci belli...gelen müfettiş belli...ne biliyim kamera kayıtları var...her şey ortada hemen MEB soruşturma başlatsın...gerçekler ortaya çıksın...var mı böyle uygulama yok mu ortaya çıksın...yanlış yapan ortaya çıksın di mi...bende bunu istiyorum...
Reyyan Hocam yukarıda söylediklerim geçerli eğer fişleme için yapılıyorsa bunlar yapan yaptıran ortaya çıksın...eğer bu bir karalama ve bir komplo ise MEB soruşturma açsın olayın tarafları belli herkes belli ortaya çıksın gerçekler...
Para hortumları kesilene kadar derken herhalde bir bildiğiniz var...vergi kaçırma,ne biliyim evrakta sahtecilik vs varsa yetkililere ulaştırın araştırma yapılsın...milletin kaynakları heder edilmesin...yok eğer bildiğiniz yoksa böyle konuşmak size vebal yükler...kaçınalım lütfen...hepimizin iyiliği için eleştirelim tabi ki ama vebalden kaçınalım...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Tasdik yerken diyorsunuz fakat ama inanın o durumla bu durum farklı...sorulan sorular farklı...devlet büyüklerine hakaret vs. diye sorular soruluyor...sizce ikisi bir mi...ikisinde de olmalı ama iki durum tamamen aynı diyemeyiz asla...

Herkes her kurum ayrıntılı şekilde incelensin...eğitim yuvaları kesinlikle siyasetten arındırılmalıdır eğer içinde siyaset ve propaganda varsa...eğer başka kurumlar eğitim merkezleri de incelenirse...bunun kasıtlı olmadığı rutin olduğu ortaya çıkar...

Ben şunu tasvip etmiyorum...akp müfettişleri denmesini...devletin müfettişleri onlar...burası yanlış kesinlikle...planlı olup olmadığını ise şöyle biliriz ancak...eğer veliler veya eğer bu planlı bir şey ise dahil olanlardan bir grup yargıya intikal ettirir...yargı gerekli prosedürü işletir...hepimiz öğreniriz...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.