Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Müfettişler çocukları sorguladı, veliler tepki gösterdi!
Müfettişler çocukları sorguladı, veliler tepki gösterdi!
Haberin amacı orada olan karmaşıklıktan ziyade hükümeti karalamak, her fırsatta hükümete yükleniyorlar.Can Feda hocam bugün demiştiniz bir haber öyle sunuldu diye camiayı hepten karalamak doğrumu diye. Okula müfettişler gelmiş doğru yapmışlar yanlış mı o kadarını bilemiyoruz o müfettişler öyle yaptı diye koca hükümeti 28 şubat hortladı diye karalamak doğru mudur ?
Hz Ömer günahkârdan ben bir günahkarsam sen 3 keresin diye laf yediğindeki hesap
Eğer ki bunlar forumda habercilik paylaşımıysa itirazım yoktur forumda basın özgürlüğü sağlanması adına önemli
Ama bazı haberler var .. onlar da saf, pür, açık bi şekilde sadece cemaati karalamak içindir.
MüslümAn eleştirinin hakkını veren olmalıdır.
Bu da Nacizane önerimdir...
Ben de kızıyorum ben de belli noktalarda sizden tarafım... Benim de delilli kanıtlarım görüşlerim var...
Ama böyle yapmazsak forumda cemaat altındaki iyi niyetli arkadaşlarımızı kaybedeceğiz....
Basın tarafından körüklenen sıcak bi fitne var .... Bu eleştirinizi diğer konular için de beklemekteyim.
Yada hepsine ortam sağlayalım insanlar ayırt etsin bunu
Ortam sağlamıyorsunuz demiyorum ama arkadaşların bu hususta sizden teminat almaya ihtiyaç duymaktalar enazından ben duymaktayım onlar duymayacaksa eğer..... herkes görüşünü yazmalı..ehli sünnet ve islamiyet dairesinde
Hani dini bir kanaldı
Peygamber Efendimiz buyurmadimi fitne uykudadir uyandirana Allah lanet etsin diye
Nedir bu ortalığı bulandirmak
Onların dindarligi para hortumlari kesilene kadar mıydı
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Reyyan Hocam yukarıda söylediklerim geçerli eğer fişleme için yapılıyorsa bunlar yapan yaptıran ortaya çıksın...eğer bu bir karalama ve bir komplo ise MEB soruşturma açsın olayın tarafları belli herkes belli ortaya çıksın gerçekler...
Para hortumları kesilene kadar derken herhalde bir bildiğiniz var...vergi kaçırma,ne biliyim evrakta sahtecilik vs varsa yetkililere ulaştırın araştırma yapılsın...milletin kaynakları heder edilmesin...yok eğer bildiğiniz yoksa böyle konuşmak size vebal yükler...kaçınalım lütfen...hepimizin iyiliği için eleştirelim tabi ki ama vebalden kaçınalım...
Herkes her kurum ayrıntılı şekilde incelensin...eğitim yuvaları kesinlikle siyasetten arındırılmalıdır eğer içinde siyaset ve propaganda varsa...eğer başka kurumlar eğitim merkezleri de incelenirse...bunun kasıtlı olmadığı rutin olduğu ortaya çıkar...
Ben şunu tasvip etmiyorum...akp müfettişleri denmesini...devletin müfettişleri onlar...burası yanlış kesinlikle...planlı olup olmadığını ise şöyle biliriz ancak...eğer veliler veya eğer bu planlı bir şey ise dahil olanlardan bir grup yargıya intikal ettirir...yargı gerekli prosedürü işletir...hepimiz öğreniriz...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi