You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
muaviye
ya hala anlamıyorum insanlar neden bu kadar cinayei işleyen birini savunmaya kalkarlar.lanet etmede sevap ararmış gibi olmasın ama sonuçta düşünce olarak olaylara pbjektif bi şekilde bakarsak her şey net.
çok güüzel bi söz vardı bu konuyla ilgili
muaviyenin melunluğunda değil hz. ali a.s. ın hilafetinde birleşelim
evet o ilmin kapısı ,hayrül beşer ,ehli beyt ,imamların başı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: muaviye
benim ashabım yıldızlar gibidir hangisine tutunursanız kurtulursunuz..

Hz. Muhammed(s.a.s)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: muaviye
ya arkadaşım bende onu diyorum teşekkür ederim
muaviye ashabın derecesinden daha üstün olan ehli beyt olan bir zatı ali ye müminlerin imamına nasıl olurda 69 yıl söver ve sövme emri verir nasıl ona dil uzatır şaşılacak şey.
bide derlerki allah bilir onun imanlı olup olmadığını o ne biçim cümle allah herhalde bili o söylenmez bile
ama kul da sezer hakiki mümin bilir tanır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
konunun tasavvufla direk bir ilgisi olmadığından beyin fırtınası başlıına taşıyorum

oradan devam fikir teatisine inşaallah...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-07-2008, Saat:12:59 AM, Düzenleyen: Nizam-ül Mülk.
Acemi Üye
Ey Cenabi Hakkin Ve Peygamberin Sözünü Dinlemeyen Sofu Sürekleri
Rabbim Teala Sizi Ehlibeytin Katili Olan Muaviyenin Dostluğundan Biz Günahkarlarida Peygamberin Ve Evladi Ile Ashabinin Muhabbetinden Ayirmasin
Ey Sofu Sürekleri
Sizin Sevgili Muaviyenize Peygamber Efendimiz
Elhilafetü Ba Di Selasune Seneten Sümme Tasiru Meliken Aduden
Hadisi şerifi Ile Isirici It Dediği Halde Siz Ehli Beytin Katili Olan Muaviyenize Eshabin En Kiymetlilerinden Dir Diyosunuz
Ey Sofu Sürekleri
Mekkenin Fethi Günü Kiliç Korkusundan Müslüman Oldum Diyen Sizin Sevgili Muaviyenize Peygamber Efendimiz Hazretleri Bütün Eshabin şehadetleri Ile Müellefei Kulüp Damgasini Yani şüpheli Iman Sahibi Dediği Halde Siz Karnini Doyurmak Için Mekkenin Fethinden Sonra Medineye Gelip 7 Ay Kadar Peygamber Efendimizin Civarinda Menfaat Için Dolaşan Sevgili Muaviyenize Vahiy Katibi Ve Eshabi Nebi Diyorsunuz
Ey Sofu Sürekleri
Sizin Sevgili Muaviyenize Ecdadina Paygamber Efendimiz Hazretleri
Ela Inne Ale Ebi Süfyane Leysuli Veliyyen Hadisi şerifi Ile Süfyanilerin Dost Olmadiğini Emir Buyurduklari Halde Siz Onu Peygamberin Muhterem Dostu Ve Kiymetli Eshabi Olduğunu Iddia Ediyorsunuz
Ey Sofu Sürekleri
Cenabi Hak
Illel Meveddete Fil Kurba Ayeti Kerimesi Ile Peygambere Ve Evladinahürmet Ve Muhabbeti Farz Buyurmuş Iken Sizin Kudretli Hocalarinizdan Medine Tüccari Hüsrev Hocanizla Talebeleri(üstadin Talebesi Olan Hüsrev Abi Ile Kariştirmayin) Ehli Beyt Düşmani Olan Muaviyeye Hürmet Etmiyenlerin ...(babasi Olmayan Argo) Olduğunu Söylüyorsunuz
Ey Sofu Sürekleri
Cenabi Aliye Düşmanlik Eden Sevgili Muaviyenize Peygamber Efendimiz Hazretlerinin Kütübü Sittede Yazili Olan
Ya Ali La Yuhibbuke Illa Mü Minun Vela Yubgiduke Illa Münafikun Hadisi şerifini Sevgili Muaviyenizi Münafikliktan Kurtarmak Için Neüzü Billah Tekzip Ediyorsunuz
Ey Sofu Sürekleri
Sizin Sevgili Muaviyeniz Aleyhinde Peygamber Efendimiz Hazretleri
Men Katele Aliyyen Alel Hilafeti Faktuluhü Kainen Me Kane Hadisi şerifi Ile Muaviyenin öldürülmesini Emir Buyurduğu Halde Siz Cenabi Peygamberin Evladini Ahfadini öldüren Muaviyeyi Neüzü Billah Müçtehit Taniyip Hürmet Ediyorsunuz
Ey Sofu Sürekleri
Peygamber Efendimiz Hazretleri
Sirabül Mü Mini Füsukün Ve Kitalahu Küfrün Hadisi şerifi Ile Mü Mine Sövmek Fisk Mü Mini Kasden öldürmek Küfr Olduğunu Emir Buyurmuş Iken Sizin Sevgili Muaviyeniz Peygamber Efendimizin Kardeşim Dediği Cenabi Aliye Ve Aliyi Sevenlere 69 Sene Minberlerde Sövdüğünü Ve Hazreti Hasani Zehirlettiğini Bildiğiniz Halde Bu Adama Radiyallahu Anh Deyip Hürmet Ve Muhabbet Ettiğinizden Dolayi Sizinle Manevi Hiçbir Münasebetimiz Kalmamiştir!!!!!!!!!

"rabbim Teala Sizi Dünya Ve Ahrette Sevgili Muaviyenizle,biz Günahkarlari Da Ehli Beyt Ile Haşri Ve Neşri Buyursun Amin:seyyidilmürseline"

Ey Eden Hakdan ümidi Iltifat
Ehlibeyte Hürmeti Et Itiyat
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.