You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Msn'e mektup
Canım msn im ;

Sen hayatıma giren en güzel şeylerdensin.Seninle ilk buluşmamızı hatırlıyor musun Allah'ım dün gibi aklımda IcQ nun pabucunu dama attığın güne ne demeli hepsi birbirinden güzeldi yemin ederim.Seninle birçok kız tavladık birçok adamla kavga ettik seninle 'ihtiyaçlarımı' giderdim.Bitanesin sana o kadar yüklenmeme rağmen banamsın demedin gece gündüz beni sevdiklerime ulaştırdın ve sırlarımızı kimseye açmadın.Bütün virüs saldırılarına kahramanca göğüs gerdin.Ve zamanla kendini yeniledin hala ilk gün ki kadar taze ve canlısın değerini şimdi daha iyi anlıyorum.Sen olmasan ben napardım senden ayrı kalmaya dayanamaz bu canım cep telefonumla aranızdaki rekabet bitti çünkü onada girmeyi başardın.Sen inanılmazsın kuzum.Seni hayranlıkla izliyorum ve seni bana bahseden BİLL GATES lavuğuna teşekkür ediorum.Seni kimse benden çok sevemez.Sen bu satırları okurken ben sana Google TALK la ihanet ediyo olacağım AFFET!!!

ifade:sırıtık:
Artık çok değiştim
MeLankoLi bir kişiliğim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Msn'e mektup
Ve zamanla kendini yeniledin

evet allah kahretmesin emi yeni sürümün iğrenç!
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
cok duygu yüklü bir mektup olmuş gozlerim yaşardı..
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
bn en eskısını kullanıorm nostaljılerı severım :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.