You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Msn de Bay ve Bayanın Birebir Görüşmesi Halvete Girer mi?

Msn de Bay ve Bayanın Birebir Görüşmesi Halvete Girer mi?

Üye
RE: Msn de Bay ve Bayanın Birebir Görüşmesi Halvete Girer mi?
bazıları diyor ki hayra yöneltmek maksatlı olursa bir sakınca yoktur.ben sanmıyorum ki hayra yöneltme amacı olanlar dahi sürekli dinden imandan konuşşunlar.zamanla özel konulara sohbet muhakkak kaydığı kanaatindeyim.
serhat siteden bahsetmiş.muhakkak hayır amaçlı kuruluyor islami siteler ama amacının dışına kayıyor ister istemez.çok büyük ve sıkı denetimler gerekiyor.daha bunun üstesinden gelen görmedim.tamamen dini içerikli bir site olsa yani gevezeliğe neden olan konulardan kaçınılsa ve özel mesaj dediğimiz site içi mesajlaşma kaldırılsa belki başarılı olunabilir.yoksa vebali ağır olur
Lebbeyk.
Allahümme Lebbeyk.
Lebbeyk la şerike leke lebbeyk.
İnnel hamde ve’n-ni’mete
vel mülke leke la şerike lek.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: Msn de Bay ve Bayanın Birebir Görüşmesi Halvete Girer mi?
Lebbeyk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bazıları diyor ki hayra yöneltmek maksatlı olursa bir sakınca yoktur.ben sanmıyorum ki hayra yöneltme amacı olanlar dahi sürekli dinden imandan konuşşunlar.zamanla özel konulara sohbet muhakkak kaydığı kanaatindeyim.
serhat siteden bahsetmiş.muhakkak hayır amaçlı kuruluyor islami siteler ama amacının dışına kayıyor ister istemez.çok büyük ve sıkı denetimler gerekiyor.daha bunun üstesinden gelen görmedim.tamamen dini içerikli bir site olsa yani gevezeliğe neden olan konulardan kaçınılsa ve özel mesaj dediğimiz site içi mesajlaşma kaldırılsa belki başarılı olunabilir.yoksa vebali ağır olur

herşeyi yasaklayarak bişeyi yürütemeyiz insan kendi nefsine hakim olmayı bilebilmeli bence
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
lebbeyk kardesimiz guzel soylemiş ama kendiside ozel mesaglasmayı pek kullanıyor...Ozellikle bayan uyeler ile...Lutfen soylediklerinizle yaptıklarınız arasında celiski olmasın !!!...bu konu kapanmıstır..Biz elimizden geleni yapmaya calısıyoruz..Sizlerde bize destek olursanız ortam daha iyi olur...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Serhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:lebbeyk kardesimiz guzel soylemiş ama kendiside ozel mesaglasmayı pek kullanıyor...Ozellikle bayan uyeler ile...Lutfen soylediklerinizle yaptıklarınız arasında celiski olmasın !!!...bu konu kapanmıstır..Biz elimizden geleni yapmaya calısıyoruz..Sizlerde bize destek olursanız ortam daha iyi olur...

madem bunu buraya yazdınız yazdığım özel mesajlarıda ekleyin. kim kime ne yazmış görelim. çelişki değil sen bu imkanı sağlamışsın bende kullanmışım ki bu mevzu hakkındada çok konuştum derdimi anlatamadım. anlayanlarda çıkar elbet
Lebbeyk.
Allahümme Lebbeyk.
İnnel hamde ve’n-ni’mete
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Sen öm msglasma kullanılmamalı dedin bende madem kullanılmamalı once sen kullanmasaydın dedim...Microsoftta msn hizmetini acmıs bu imkanı saglamıs...ama onada kullanmayalım diyorsun...ben öm sistemini millet tanıssın diye kurmadım...Birbirlerine soru sorsun cvp alsın diye kurdum...Ama dikkatimi ceken ne ! nedense hiç bir erkek uyeye bir sey sormayısın ...nedense soruların hep bayan uyelere...Bunda art niyet elbette ararım...Soylediklerin le yaptıkların bir olsun derken bunu kasıt ettim...Burda munakasa edicek degilim ok...Son kez ne yazıcaksan yaz konuyu kilitleyecegim...Baskada kimse yorum yazmasın..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Serhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen öm msglasma kullanılmamalı dedin bende madem kullanılmamalı once sen kullanmasaydın dedim...Microsoftta msn hizmetini acmıs bu imkanı saglamıs...ama onada kullanmayalım diyorsun...ben öm sistemini millet tanıssın diye kurmadım...Birbirlerine soru sorsun cvp alsın diye kurdum...Ama dikkatimi ceken ne ! nedense hiç bir erkek uyeye bir sey sormayısın ...nedense soruların hep bayan uyelere...Bunda art niyet elbette ararım...Soylediklerin le yaptıkların bir olsun derken bunu kasıt ettim...Burda munakasa edicek degilim ok...Son kez ne yazıcaksan yaz konuyu kilitleyecegim...Baskada kimse yorum yazmasın..

madem öyle diyorsun ben inkar etmiyorum sadece bir kişiye yazdım iyi niyet çerçevesi içinde (içeriğine bakabilirsin ki zaten bakıyorsunuz).diğer ömler bana gelen ve benim cevap verdiğim hatta tanışma mesajlarının yasak olduğunu belirttiğim ömlerdir.kime öm attığımı biliyorsan bunuda biliyorsundur diye düşünüyorum. gerekli yöneticilere gerekli açıklamaları yaptim onlardan bilgi alabilirsin
Lebbeyk.
Allahümme Lebbeyk.
İnnel hamde ve’n-ni’mete
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Herseyden bilgim var mrk etme...Amacım bir tartisma ortamı yaratmak degildir...Hepimiz aynı amaç için burda oldugumuza gore herkese oncelikli iyi niyetle yaklasırım...Aksini düsünmem...Sana karsıda bir tavır aldıgım sanılmasın oyuyan diger uyeler tarafından...

Selametle

Konu Kilitlenmiştir...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Serhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Amacına bağlı diye dusunuyorum...Sonuçta dinimizde onemli olan niyet...Ewet internetin cok kotu yanları var...Bunun yanında güzel yanlarıda var..Bunuda goz ardı etmemek lazım...Her zaman kotu yanlarını dusunursek yeterli istifade edemeyiz...

1- Konuyu baska acıdan dusunecek olursak...Sitemizde bayan ve bay uyeler karısık...Aynı ortamda bulunuyor ve sohbet bolumunu paylasıyor...O zaman onuda kaldırmamız gerekiyor...
2- Birbirine kan bagı olmayan bir bayanla erkeginde gorusmemesi gerekiyor...Bu sanal veya gercek arasında ayrım yapılmadan soylenen bişi..
3- Sitemizide Haremlik Selamlık Yapmamız Gerekiyor gülücük
4- Erkek üyelerin actıgı konulara bayan uyelerin - bayan uyelerin actıgı konulara erkek uyelerin bişi yazmaması lazım gülücük

Listeyi uzatmak mümkün... Dinde mantık yürütme yoktur buda ayrı bir konu....Hersey Kesin ve Kat'i dir...Yoruma açık konular vardır elbette...Mezheplerin kurucularının aynı konuda üzerinde farklı gorus belirtmeleri gibi...

Konuyu msn olarak degil genel olarak dusunmek gerekiyor bence...Sonucta ortam sanal...Forumda bir ortam ve msglasma sistemine dayanıyor...Bazı konular varki msn den farksız msglasılıyor...Örneğin Öm sistemini ele alırsak msn sisteminden tek farkı anlık olmamasıdır (hızlı msglasma) . O zaman öm sisteminide kullanıma kapatmak gereklidir...

Gerisi Siz Üyelere Kalmış...Düşünün Yorumlayın

arada bir fark var yalnız

bire bir oluş Wink

işte burası kafa karıştıran mevzu

msn de iki kişi konuşurken kimsenin görmeyeceği ve bilmeyeceği olgusu

iki kişinin birebir aynı odada kalması gibi sakıncalı mıdır

asıl düşündürmek istediğim bu

diğer konularda sohebt paneli de paylaşımlarda da herkesin görüş alanı olması noktası var

tabii doğrudur demiyorum savunmuyorum

farkı görelim istiyorum Wink
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Msn de Bay ve Bayanın Birebir Görüşmesi Halvete Girer mi?
amaney ben görene kadar yine ortalık karışmış :sırıtık:
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.