You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

MP3 Formatında Risale-i Nur Külliyatı

MP3 Formatında Risale-i Nur Külliyatı

Profesör
RE: MP3 Formatında Risale-i Nur Külliyatı
Ömer teşekkür ederim, Allah razı olsun..
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bir sey sorabilirmiyim?
Amacim karalamak degil?
İslami yasamak icin illede bir tarikaat,cemaat vb.seylere katilmak mi gerekir?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
böyle bir zorunluluktan kimse bahsedemez. tarikat cemaat vs ek prensipler Allahın emrine ne kadar uyduğuna göre kabullenilebilecek şeylerdir. bugün ise çoğu cemaat ve tarikat pisliğin içinde yüzmekte, akideleri küfür ve bidat içinde yüzüyor, amelleri ise dine hizmet yerine dine zarara dönüştü. tabi bunu büyük çoğunluğu için söylüyorum. cemaat ve tarikatların varlık sebepleri ve üst kesimleri kötü niyetli insanlarla dolu olduğundan dolayı en azından olur olmaz faaliyetlerine iştirak eder hale gelmeyi ben doğru bulmuyorum.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
dua ediyorum zaten sürekli nazlıcan, Allah ıslah etsin bunları diye. çoğu dedim zaten, ve asıl söylemek istediğim üst kesimlerinin çok pislikler içerdiği. tabana inildikçe cemaatler ve tarikatlar iyi niyetli ama cahil halktan oluşuyor.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
cemaatlerin tepelerindeki insanlar ve cemaatlerin yöntemleri bozuksa, ayrıca yaydıkları inançlarda da pislikler varsa?

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-09-2013, Saat:08:50 PM, Düzenleyen: karadamlalar.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.