You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Moralin Niye Bozuk?

Yeni Üye
Cvp: Moralin Niye Bozuk?
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Castone kardeşim ne demek istediğini anlamakta zorlanıyorum.
Seni doğru anlamak adına soruyorum yanlış anlama lütfen!
Şimdi sen yeni üye olan bir kardeşimizsin bu konuyu da yeni açtın değil mi..
Konyevi kardeşimiz daha önceden açmış ben farketmedim okuma fırsatım olmamıştı senin vesilenle okudum öncelikle teşekkür ederim.
Neyin hakkı bu anlamadım. konyevi kardeşimizi tanıdığıma inanıyorum bu konu da hassasdır en azından bilerek kimsenin hakkını yemez.

Moralın Niye Bozuk yazısından ben çok etkilendim.
Hz Fatıma annemizin sözü olan "Dünyalık şeylere üzülmek bize yakışmaz" ikazını hatırladım.
Üzüleceksek daha önemli şeylere üzülmemiz gerektiğini bir kez daha anladım insan unutuyor bazen böyle hatırlamak gerekiyor demek ki..
Gel sen bu konuyu büyütme bunu sana sadece mü'mine bir kardeşin olarak söylüyorum.
Din kardeşimsin ve bu yüzden benim için değerlisin!
Konyevi kardeşim de öyle..
Emeklerine çook teşekkür ederim.rosegul
Senden faydalı paylaşımlar bekliyorum.
Selam ve duayla..
teşekkürler bende bunu kimse bilmiodur dedim bir hocamız vermişti meğer herkes paylaşmış bu konuyu googleden baktım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.