You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mor ve Ötesi 3. sırada çıkacak

Forumcu
[Resim: mor_ve_otesi79.jpg]

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen 53. Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi Deli adlı şarkısıyla Mor ve Ötesi temsil edecek.

Avrupa Yayın Birliği'ne (EBU) üye 43 ülkenin katıldığı yarışmada, Mor ve Ötesi 22 mayısta ikici yarı finalde 18 ülkeyle 24 mayıstaki finale kalmak için yarışacak. Eurovision şarkı yarışması tarihinde ilk kez (20 mayıs) birici yarı final düzenlenecek.

Birinci yarı finalde Karadağ, İsrail, Estonya, Moldova, San Marino, Belçika, Azerbaycan, Slovenya, Norveç, Polonya, İrlanda, Andora, Bosna Hersek, Ermenistan, Hollanda, Finlandiya, Romanya, Rusya ve Yunanistan yarışıyor.

22 Mayıs'taki ikici yarı finalde İzlanda, İsveç, Türkiye, Ukrayna, Litvanya, Arnavutluk, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Belarus, Letonya, Hırvatistan, Bulgaristan, Danimarka, Gürcistan, Macaristan, Malta, Kıbrıs Rum Kesimi, Makedonya Cumhuriyeti ve Portekiz yarışacak.

24 Mayıs'ta yarı finallere katılmadan doğrudan finalde yarışacak ülkeler ve sıraları da şöyle: "İngiltere 2, Almanya 4, Fransa 19, İspanya 22 ve geçen yıl Birinci olan Sırbistan 23'üncü."

Almaya, İngiltere, Fransa ve İspanya, Eurovision'a en çok ödeme yaptıkları için her yıl doğrudan finalde yarışıyor.
Showtv Haber
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Mor ve Ötesi 3. sırada çıkacak
bunlardan hayır bekliyolar heeegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Mor ve Ötesinin katılmasına sevindim. en azından bir duruşu olan genç arkadaşlar, (22 Temmuz seçimleride Baskın ORAN'a ciddi destek vermişlerdi) yani en azından soytarı değiller düşünebiliyorlar...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-05-2008, Saat:05:08 PM, Düzenleyen: seminal.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: Mor ve Ötesi 3. sırada çıkacak
nisanur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AMANN GİRSEN NE OLUR GİRMESEN NE OLUR ŞU YARIŞMAYA.

icýnicýnicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: Mor ve Ötesi 3. sırada çıkacak
seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mor ve Ötesinin katılmasına sevindim. en azından bir duruşu olan genç arkadaşlar, (22 Temmuz seçimleride Baskın ORAN'a ciddi destek vermişlerdi) yani en azından soytarı değiller düşünebiliyorlar...

gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencede ıyıdırler

ben bunların müzik tarzını çok beğeniyordum ve kalitelilerDİ yani bi aralar ama şimdi bişi öğrendim
bunlar hem ateist hem gay miş ayrıca ALLAH'a şirk olarak da bi şarkı bestelemişler bu yüzden şarkıları ne kadar da güzel olsa da ben artık tutmuyorum bunları eurovisionda da hakeden kazansın isterim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-05-2008, Saat:08:41 PM, Düzenleyen: ce'e.
Forumcu
"bunlar hem ateist hem gay (miş) "
burda "miş" var. Öyleymiş, böyleymiş gibi...

Bu söylediğiniz hakkında, kaynağı verirseniz ?
Memnun olacağım yoksa öyley "miş", Böyley "miş" gibi kalır.
At, üzerine yapışsın tarzında...

Bu arkadaşlar sol görüşlü arkadaşlar ama öyle CHP nin yaptığı tarz da bir sol değil dürüst, tutarlı bir sol hani şu başörtüsü eylemlerine destek veren cinsten...

Dürüst, tutarlı insanlara Müslüman olmasa dahi saygım vardır...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-05-2008, Saat:08:49 PM, Düzenleyen: seminal.
Profesör
birincisi ben sadece paylaşmak istedim ayrıca
kimsenin cinsel ve dinsel tercihleri kimseyi ilgilendirmez ve bu onların bileceği bir konudur.. bizim böyle şeyler hakkında yorum yapmaya hakkımız yok bence.. eğer ateistlerse ben ateist değiller dersem yalan söylemiş olurum veya tam tersi ama sadece duyduğumu paylaşmak istedim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.