Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama oraya tapınak diyorsun ben onun içni söyledim, insanlar paraya gösterişe tapar hala geldiler desen hak verirdim
taptıkları parayı harcadıkları yerde tapınak oluyor işte
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama oraya tapınak diyorsun ben onun içni söyledim, insanlar paraya gösterişe tapar hala geldiler desen hak verirdim
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:orda herkez para harcıyo ama

giderayak işlerim var bitirilecek, 
seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:edebiyat sanatı diye birşey duymadın mı sen yaww
Teşekkür Eywallah meramımı bir nebze anlatmışsın))

seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizin yazdığınızda var "Edebiyat sanatı" farklı şeylerde, daha önce tam cevap yadızığım için ama şunu söylemeliyim,
Hakkımda:
"hiçbişey beğenmez misin sen kardeş
ne kusuru kadısı çıktın böle
Çok yerinde, hatta süper tesbitler...
seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iki de gülücük koysan tam olacaktı ama işte
olmayınca olmuyor
Bilerek koymadım bunu ciddi olarak söylediğim için...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.