You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mezarlığa Girerken Neden Başlar Örtülür...

Administrator
Selamunaleykum canlar;

Sizinle bir konuda mütalaa da bulunmak istiyorum..
Televizyonda ve çevremizde görüyoruz.Mezarlığa girince açık birisi başını kapatır bunlara hayret ediyorum.Birde örter gibi yapanlar yok mu!
Bunların amacı nedir hangi akla hizmettir.Allah sadece mezarlıkta mı var..Sadece ölülerin karşısında mı kapalı olmak gerekir sadece onların karşısında mı mahrem oluyor..
Yani bir ölünün karşısında kapanacaksın dışarıda o kadar milletin karşısında açık olacaksın bu nasıl iştir..Benim aklım ermiyor.
Korkudan mı böyle yapıyorlar acaba aslında ölüdende zarar gelmez ya insanın canlısından zarar gelir..
Kafama çok takıldı bende sizinle paylaşayım istedim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Mezarlığa Girerken Neden Başlar Örtülür...
Ve aleykümselam,Cem Yılmaz bir gösterisinde bu mevzuyla ilgili gösterisin de bahsetmişti o dahi anlam veremiyor genelde bunu yapanlar elit sosyete dediğimiz kılıksızlar kocaman da güneş gözlükleri siyahlar içinde Cem Yılmaz'ın cuk oturuyor gösterisinde ki sözyledikleri kendilerince saygı belirtisi olarak görüyorlar sanırım hangi ruh haliyle davrandıklarını ben şahsen kestiremiyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Mezarlığa Girerken Neden Başlar Örtülür...
saygının kıme neden oldugunu emınım kendılerı de bılmıyorlardır...gelenek gorenek adet artık adına sen ne dersen de ıste...genelde mezarlıga gelen ınsanlar basını kapatıyorlar (onlara gore kapatmak tabıkı bu) o o insancıklarda onların yolundan devam edıyor...daha nelerı var nelerı,bu o yapılanların yanında deve de kulak
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.