You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

LoadinG....*
Merhaba ömrüm
Merhaba Ömrüm...Nasılsın?Beni sorma halim yaman yine...Çünkü sen yoksunyalnızlık beni yine mesken almış sarıp sarmalıyor senin yerine...Merhaba Ömrüm;Nefessiz kalıyorum senin olmadığın yerlerde..İzimi bulabilene aşk olsun...!

Sen benim neyim misin?Merak mı ediyorsun?ÖmrümSancılarımBAKIŞLARIMduyuşlarımçok derin ağlayışlarımgözyaşlarım...Kalbimin içinde bir türlü dile getiremediğim tekimhepimsonum...Merhaba Ömrümseni ömrümün paha biçilmezi yaptığımı bilsen bu kadar rahat davranır mıydın ki?Sanmam...Korkardın aşkımdan fazla sevemezsin aşkım aşkını geçer diyepek bir hayıflanırdın...Sevebilecek asil gönlüne "asil bir seviş"yerleştirmediğini düşünerek.Olsun...Ömrüm;Merhaba Ömrüm...Çok yeni bir sınava tabi tuttum kendimiseninle sınıyorum kendimisensizlik anlarındasöyleyemediklerimi düşünüyorumiçimden haykırıp sana ulaştırmayı dileyerek.Merhaba Ömrüm;İlacımSancımMuhtacım...Anlar mısın ki dizelere sığmayan bu aşkı?"Biz"olur muyuzşimdilerde bu kadar ürkekbu kadar sancıya yenik durumdaykenmağdurkensevebilme gücünü keşfetmiş ama söyleyemezken.
Ben senin neyinim?Muammalarınsorgulayıp suçlayışlarınçözmeye çalışmalarınbir merak içinde arzularının esirinde kendi içinde çırpınışların...Ben senin neyinim???Söyle!Sığmayan dizeleresöyle bakalım...
Sen benim ömrümsünparıldayan bir güneşyağan yağmurumayazlarda bedenimi aşkınla ısıtan tek gerçek...Merhaba Ömrüm;Merhaba!Sana bu ilk seslenişilk defa...Adımı anmaktan korkup gerçekleri kendine fısıldarken ben sana yalnızca "ömrüm"diyebiliyorumömrüm...Merhaba çekingen ömrüm;sol yanımda geçmişin izlerisağ yanımda sımsıcak sevgi ve de hasretin...Merhaba ÖMRÜM;Sevebilirsek bize fayda etmez zulüm!Tek bir saniyede bile yıkar geçeriz her şeyi herkesisevebildiğini sanan tüm yürekleri...!Merhaba ÖMRÜM;Korkularından uzakbana yakın olmak istiyorsan haydi sen de bu sözü fısılda;MERHABA ÖMRÜM...

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-07-2010, Saat:02:16 PM, Düzenleyen: silwerfree.
Forumun Uykucu Ninesi
RE: Merhaba ömrüm
beğendim gülücük
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.