You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

köyün delisi
RE: merak ttimde
bunun için konu açmaya gerek yok..birine özel mesaj atar sorardın..bizim okullu biri açtı işte.. napcan gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
hah geldim geldim ellerimi yıkıyodum da :Devvet buyrun siteyi ben actım bişi mi sorcaktınız_? yardımcı olayım gülücükifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-11-2008, Saat:09:58 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
.:: DeathLess ::.
FATMA NUR ... Lütfen bi daha boyle gereksiz konular acmayın !!!..Amacınız sadece siteyi kim actı ne zaman actı niye actı site neden boyle neden bu yok neden su yapılmadı neden boyle neden soyle gibi konular acarak mrk gidermekse siteden uzaklastırıcam...Cunku tamamen gereksiz seylerle ugrasıyorsunuz...Bunların o kadar onemli oldugunu sanmıyorum !..

Size bir imkan sunmusuz..Düşüncelerinizi paylasabiliceginiz bir mekan begenirsiniz begenmezsiniz sizin probleminiz !.Bazı seylerin o kadar onemi oldugunu sanmıyorum...

Lütfen Ya paylasım yada yapılan paylasımlara yorum yapın !..Gereksiz konular acarak ortama bişi katmıyorsunuz !Dk bası sizin actıgınız sorulara cvp yetiştiricek bir insan kaynakları veya personel daire baskanlıgı yada beyaz masa bolumumuz YOK !

Bu son uyarımdır...Bilginize
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-11-2008, Saat:10:03 PM, Düzenleyen: Soundtrack.
(...)
gereksiz konu

konu kilit çöpe
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: merak ttimde
sqLite Adlı Kullanıcıdan Alıntı:FATMA NUR ... Lütfen bi daha boyle gereksiz konular acmayın !!!..Amacınız sadece siteyi kim actı ne zaman actı niye actı site neden boyle neden bu yok neden su yapılmadı neden boyle neden soyle gibi konular acarak mrk gidermekse siteden uzaklastırıcam...Cunku tamamen gereksiz seylerle ugrasıyorsunuz...Bunların o kadar onemli oldugunu sanmıyorum !..

Size bir imkan sunmusuz..Düşüncelerinizi paylasabiliceginiz bir mekan begenirsiniz begenmezsiniz sizin probleminiz !.Bazı seylerin o kadar onemi oldugunu sanmıyorum...

Lütfen Ya paylasım yada yapılan paylasımlara yorum yapın !..Gereksiz konular acarak ortama bişi katmıyorsunuz !Dk bası sizin actıgınız sorulara cvp yetiştiricek bir insan kaynakları veya personel daire baskanlıgı yada beyaz masa bolumumuz YOK !

Bu son uyarımdır...Bilginize

ben bunu alkışlarım alkışSmilealkışSmilealkışSmile
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.