Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
merak ttimde
merak ttimde

Size bir imkan sunmusuz..Düşüncelerinizi paylasabiliceginiz bir mekan begenirsiniz begenmezsiniz sizin probleminiz !.Bazı seylerin o kadar onemi oldugunu sanmıyorum...
Lütfen Ya paylasım yada yapılan paylasımlara yorum yapın !..Gereksiz konular acarak ortama bişi katmıyorsunuz !Dk bası sizin actıgınız sorulara cvp yetiştiricek bir insan kaynakları veya personel daire baskanlıgı yada beyaz masa bolumumuz YOK !
Bu son uyarımdır...Bilginize
konu kilit çöpe
sqLite Adlı Kullanıcıdan Alıntı:FATMA NUR ... Lütfen bi daha boyle gereksiz konular acmayın !!!..Amacınız sadece siteyi kim actı ne zaman actı niye actı site neden boyle neden bu yok neden su yapılmadı neden boyle neden soyle gibi konular acarak mrk gidermekse siteden uzaklastırıcam...Cunku tamamen gereksiz seylerle ugrasıyorsunuz...Bunların o kadar onemli oldugunu sanmıyorum !..
Size bir imkan sunmusuz..Düşüncelerinizi paylasabiliceginiz bir mekan begenirsiniz begenmezsiniz sizin probleminiz !.Bazı seylerin o kadar onemi oldugunu sanmıyorum...
Lütfen Ya paylasım yada yapılan paylasımlara yorum yapın !..Gereksiz konular acarak ortama bişi katmıyorsunuz !Dk bası sizin actıgınız sorulara cvp yetiştiricek bir insan kaynakları veya personel daire baskanlıgı yada beyaz masa bolumumuz YOK !
Bu son uyarımdır...Bilginize
ben bunu alkışlarım alkış
alkış
alkış
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi