You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Merak ettim sadece bu konuya bagli olanlar yazsin kim hangi cemaate yada bir yerebgli

Anket Başlığı: Herhangibir cemaate bagli misiniz ve bu hangi cemaat

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Bagliyim 0 (0%)
Degilim 0 (0%)
Sadece karsi degilim ama bagli da degilim 2 (100.00%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 2 (100%)

Merak ettim sadece bu konuya bagli olanlar yazsin kim hangi cemaate yada bir yerebgli

Yeni Üye
Hepimiz ayni ağacın dalları gibi kardeşiz ama aynı yolda aynı dalda açan çiçek olmakta ayrı bir şey merak ettim kimler hangi cemaatten ehli sünnetiz cok şükür diyenler olacak tabii oyleyiz ama farklı olarak bir yere bağlılık olarak soruyorum merak ediyorum ve sordum gelsin bakalım cevaplar? soruya soruyla cevap vermeyin merak etmeyin en son bende diyeceğim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
RE: Merak ettim sadece bu konuya bagli olanlar yazsin kim hangi cemaate yada bir yerebgli
Bağlı değilim. Bağlı olana karşı da değilim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.