You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Melo bahane, organizasyon şahane!

General
Beşiktaş maçındaki olayları başlatan kişi olarak kendisinin gösterilmesine tepki gösteren Melo, akşam saatlerinde sosyal medya hesabı üzerinden görsellerle desteklediği savunmasında kendisine haksızlık yapıldığını söyledi.

Çarşı'nın başını çektiği 'Gezi' olayları sırasında yaşanan vandallıkları stadlara taşımak isteyenlerin organize çabası sonucu yarım kalan derbi sonrası G.Saraylı Melo'da kendisinin sorumluymuş gibi gösterilmesine isyan etti.

Felipe Melo, kendisi ile ilgili yapılan haberlere tepki gösterdi. Gündüz GS TV aracılığıyla Türk spor kamuoyuna seslenen Melo, akşam saatlerinde ise kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden mesajlar verdi.

Taraftarların sahaya girmesi nedeniyle tamamlanamayan karşılaşmanın son bölümlerinden bir fotoğrafı paylaşan Melo, bu görsel aracılığıyla, olayları başlatan hareketin kendisinin kırmızı kart gördüğü pozisyon olmadığını kanıtlamaya çalıştı. Daha oyun devam ettiği sırada sahaya girmeye çalışan taraftarların bulunduğunu belirten ve resimdeki o bölgeyi özellikle işaretleyen sarı kırmızılı futbolcu, fotoğrafı suçu kendisinin üstüne yıkmaya çalışanlara ithaf ettiğini sert sözlerle dile getirdi, daha önce de taraftarların sahaya girdiğini belirterek "Şimdi suçlu ben mi oluyorum?" diye sordu.

[Resim: 2gtvk13.jpg]

[Resim: 2zhp2x1.jpg]

[Resim: ixwb2f.jpg]
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Melo bahane, organizasyon şahane!
forma kaldırınca ne anlama geliyo ki ben anlamadım orasını .

Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Adam Gs'ye olan bağlılığını göstermiş bunu her futbolcu yapar. Zaten olaylar Melo formasını kaldırmadan önce başlamış
Bunu ilk beğenen sen ol.
Hüküm Allah'ındır
Bir de Melo iti kendine haksızlık yapıldığını mı söylemiş .. yok daha neler ..
Adam forma göstererek gs ye bağlılığını değil , karşı takımı kışkırtmak için yapıyor !
Her türlü Tağutu,Şirki ve Küfrü öyle bir reddedeceksin ki
Cahiller,Müşrikler ve Kafirler sana Harici diyecekler .!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hala onları savunuyoısun ya ne diyeyim adamlar gezi olaylarından bişey bulamadı burda çıkardılar bide . sen bjk yi savunduğundan değil fenerbahçeli olduğun için kendi nefsin için galatasaraya nefret duyuyorsun ki bende yokmu varrrr ama bukadar nefret değil ki bazılarını gördükten sonra artmayada başladı. bende cimbomu her zaman savunurum ona laf söylendiğide dayanamam nasıl ki senin fener söylenenleri ve galatasarayın yenmesini hazmedemeyip laf söylemen gibi bende takımımın arksında olurum fener çok mu adam sanki ÇOKMU NAMUSLU ŞİKERLERLE ANILAN BİR TAKIM ARKASINDA MAFYA KILIKLI AZİZ YILDIRIM OLDUKÇA çok şikelerle karşı karşıya kalırısnız ...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Hüküm Allah'ındır
kahkaha

Bu kadar acın olduğunu bilmiyordum ya :D Baya bi dolmuşsun (:
Kardeşim benim sorun fener yada gs değil . Melonun şerefsizliği .
Aynı şeyi bizden biri yapsaydı tepkim yine aynı olurdu . Fenere birisi laf söylediğinde dayanamam filan diye bişeu yok . Kuyruk acım yok çünkü . Kim ne söylerse söylesin . Fenere hakaret eden kişi haklaret etti diye içimdeki fener aşkı bitecek mi bitmeyecek Ben kendi duygularıma bakarım kimsenin ne dediği umrumda değil.
Gs den nefret filanda etmiyorum . Bu bir Futbol ve eğlence . Sen baya bi büyütmüşsün bu olayı gülücük
Her türlü Tağutu,Şirki ve Küfrü öyle bir reddedeceksin ki
Cahiller,Müşrikler ve Kafirler sana Harici diyecekler .!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hem it diyorsun hem şerefsiz belli bu laflarından taraf ttutup tutmadığın .

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
melo nasıl bu hareketlere aşina alışıksa
çarşınında çapulcuları desteklemesine alışık olmalıyız
[Resim: 160620132211036770403_21.jpg]

bu simgedeki A size neyi anımsatıyor daha neyin melosundan bahsediyorsunuz
melodan önce çarşı grubunu eleştirmek gerektiği kanısındayım
[Resim: tumblr_msdzly7kWi1st90nio1_500.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.